2777
2789
عنوان

انقدر خیانت دیدم خستم

150 بازدید | 16 پست

از بس چپو راست بدی مردارو شنیدم و خیانت دیدم ازشون بیزار شدم، زوج عاشقی رو میشناسین‌حالا از بلاگرا هرکی که زندگی زناشویی موفقی دارن معرفی کنید ازشون وایب خوب بگیریم  

من اینجا خیلی داستانای خیانت و اینا میشنوم ولی راستش اطرافم ندیدم اصلا نمیدونم چی بگم به هر حال تو ضمیر ادم تاثیر میذاره که طرف ازدواج نره

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میگم همه زن و شوهرا زندگیشون داغونه، مگه اینکه خلافش ثابت شه، با مدرک محکمه پسند😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

همه اینجا میان برای درددل یعنی بیشتر میان حرف بزنن سبک بشن فضای مجازی که نمونه اماری ایران نیست خوب و نجیب و پاکم زیادداریم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

واقعیت جامعه است مسی از جمله مردان نایابی هست که شاید خیانت نکرده باشه ولی مردای ایران یه مشت هول چشم چرون هستن میگی نه از سر کوچتون برو تا تهش یه قدم بزن با لباس مرتب وشیک و به نگاه وعکس العملشون دقت کن 😔 

آیا خدا کافی نیست ؟

بهترین کار اینه آدم ازدواج نکنه یا اگه این اشتباه رو کرده جدا بشه و فارغ از اینکه اجازه بدی مردی ازت سو استفاده کنه از زندگی لذت ببری کاش دختر بودم و ازدواج نمی‌کردم گ - ه خوردم می‌دیدم مردا خیانتکارن باز گفتم حس مادری تجربه کنم واز اونجا  بدبخت شدم

آیا خدا کافی نیست ؟