2777
2789
عنوان

سر کتاب باز کردم نیت کنید

85 بازدید | 4 پست

‌  🧩فروردین

ذهن خود را از زباله‌های ترس، تنفر، نگرانی، ناامیدی و خشم رها کن و فقط بر انرژی‌های مثبت و شاد تمرکز کن!

🧩اردیبهشت

بگذار آنچه که می‌آید ؛ بیاید. بگذار آنچه که می‌رود؛ برود. آنچه را که باقی می‌ماند ؛ کشف کن.

🧩خرداد

با عطوفت، مهربانی و عشق می‌توانید همه را به سوی خود جذب کنید. اعمال و رفتار ناشایست خود را کنار بگذارید و به مردم بیشتر نزدیک شوید.

🧩تیر

احتمال دارد کسی در کمین باشد و قصد صدمه زدن به شما را داشته باشد. مراقب حیله و نیرنگ دیگران باشید. با سعی و تلاش خود می‌توانید به مقامات بالاتر برسید و ارج بیشتری بیابید.

🧩مرداد

مراقب اطرافیان خود به خصوص کسانی که نسبت به شما حسد می‌ورزند، باشید.

حواستان به پس‌اندازتان نیز باشد، ممکن است از لحاظ مالی در مضیقه قرار بگیرید.

🧩شهریور

خیر و برکت به سوی شما سرازیر می‌شود. ممکن است صاحب ارث و میراث شوید و به مال و ثروت دست یابید.

🧩مهر

‌ مراقب فرصت‌ها و منافعی که به دست می‌آورید باشید و آنها را بیهوده هدر ندهید. موفقیت‌ها و دستاوردهای کوچک پلی برای دستیابی به موفقیت‌های بزرگتر است.

🧩آبان

در مورد رفتارهای دیگران زود قضاوت نکنید. رفتارها و گفته‌های دیگران را در ذهن‌تان نگه دارید و بعد راجع‌به آنها نتیجه‌گیری کنید.

🧩آذر

اگر مدتی است روابط اجتماعی‌تان کم شده است، سعی کنید دوباره به اجتماع برگردید. دیگران جذب مهربانی روحیه با نشاط شما می‌شوند.

🧩دی

شما بیش از اندازه به رویاهایتان اهمیت می‌دهید. بهتر است واقع‌بین تر باشید. از رویاها بیرون بیایید و در واقعیت زندگی کنید.

🧩بهمن

بهتر است بر اعصابت مسلط باشید و آرامشت را حفظ كنید. آنگاه بهتر می‌توانيد فکر کنيد و تصميم بگيريد. هيچ وقت با فکرهای آشفته دست به کار جدیدی نزنيد.

🧩اسفند

بايد به طور جدی فكر كنی تا بتوانی تغييرات تازه‌ای در حیطه‌ی كار خود به وجود بياوری. اين تغييرات بايد طوری باشد كه کمی وقت آزادت را بیشتر کرده و در عين حال درآمد بيشتری برای تو داشته باشد

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎برای شفای پسرم ی صلوات بگید🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

❤️❤️

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم