2777
2789

من بیش فعالم سنمم 20 ساله نمیتونم درس بخونم تمرکز ندارم  دکتر ویاس نوشته برا من ولی من شنیدم اثری ندارره تجربه ای داشتین ؟ من خیلی نگرانم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبه تمرکزت ؟ من احتیاج به تمرکز طولانی دارم

اره بهتر شدم البته فقط ویاس نمی خورم که
ویاس  ،فلوکستین و ریتارین مصرف می کنم زیر نظر پزشک

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           
برا من ریتالین ننوشت ولی فلوکستین نوشت

اها
مصرف کردی یا هنوز شروع نکردی معمولا واس یکی دوماه بعد دوباره وقت می دن واس دکتر امتحان کن ببین تاثیری داره روت یا نه

اها مصرف کردی یا هنوز شروع نکردی معمولا واس یکی دوماه بعد دوباره وقت می دن واس دکتر امتحان کن ببین ت ...

وای نگو خواهر باید اثر کنه دی ماه شده منوقت ندارم دیگه کنکور دارممممممم ایشالله اثر کنه 

وای نگو خواهر باید اثر کنه دی ماه شده منوقت ندارم دیگه کنکور دارممممممم ایشالله اثر کنه

عه منم امسال قراره کنکور بدم😅دوازدهمی یا پشت کنکور کدوم رشته

مصرف نکردم تاره میخوام بگیرم

ببین بیشتر از همه اراده ی خودت مهمه خودتم باید بخوای
درضمن من با وجود مصرف سه تا دارو در کنارشم هفته ای یه جلسه پیش روانشناس می رم بهتر شدم

سال دومیه پشت کنکورم ابروم میره دیگه امسال قبول نشم تجربیم

موفق باشی عزیزم💕
به هیچی فکر نکن تمرکزتو بذار رو درس خوندن دارو هاتم مرتب مصرف کن انشالله عالی می شه یه رشته ی خیلی خوب هم قبول می شی