2777
2789

سلام بچه ها وام میده از یک تومن تا سی تومن مرحله ای براتون باز میشه واقعی و خیلی سریعم واریز میکنند ، اقساطی هست و اگه مرتب قسط هارو پرداخت کنی مجدد وام مبلغ بالاتر میده در این بین که پول در حسابتون میاد هی بعد یه تایمی باز خوده گردش حسابتون هم وام جدا داره برای کسایی که وام مبلغ پایین و ساده میخوان یا پس اندازشون کمه میتونن با وام اوکیش کنن

اسم برنامش ویپاده زیر نظر بانک مرکزی و پاسارگاده کاملاهم مطمئن هست ،

فقط حالا که من بهتون معرفی کردم خوشحال میشم کد دعوت منو بزنیدWO52LS

بعدش هم هرکسی رو دعوت کنید ۴۰ تومن میده و از ۵ نفر بیشتر دعوت کنید قرعه کشی میکنند و سکه میدن

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

دوست عزیز؛

با اپلیکیشن ویپاد (ترابانک پاسارگاد) و بدون مراجعه به شعبه، از خدمات زیر برخوردار شوید:

• افتتاح حساب دیجیتال بانک پاسارگاد؛ آنلاین و رایگان

• دریافت کارت بانک پاسارگاد؛ رایگان و در محل دلخواه

• تسهیلات تا 50 میلیون تومان؛ فوری و بدون ضامن و وثیقه

• و ...

لینک نصب ویپاد یا ورود به نسخه وب:

https://tilin.ir/wepod_ir

ویپاد | ترابانک پاسارگاد

کد دعوت: WO52LS

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احراز هویتش از بقیه بانک های اینترنتی هم راحت تره😁

الان دیگه خیلی مشهور شده ولی اگه تاحالا نصب نکردید انجام بدید 

من خودم باور نداشتم واقعا ،

حتی پولم ریخت میگفتم نه الکیه انتقال دادم به کارت دیگم  😅