2777
2789

ترم ۷ حسابداری دانشگاه آزاد هستم بله که میارزه نه فقط بانک هر استخدامی نگاه کنی بانک بیمه دارایی شرکت ها همگی حسابداری رو میخواهند تا حالا جایی ندیدم حسابداری نخواهد 

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترم ۷ حسابداری دانشگاه آزاد هستم بله که میارزه نه فقط بانک هر استخدامی نگاه کنی بانک بیمه دارایی شرک ...

خوب خودت کار گرفتی ؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بانک چیه 

پروژه حسابداری بگیر 

سه تا هم داشته باشی حداقل ماهی ۴۰ ت درامد داری 

بمرور تجربه ت زیاد شد ، دفترخدمات حسابداری میزنی 

بالای ۲۰۰ ت درامدت

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
خوب خودت کار گرفتی ؟

آره ولی هنوز نرفتم فعلا هایپر مارکت کنار حسابدارشون کارآموزی برم بعد امتحانا اوکی بود اون استخدام جایی شده تا کارهای گزینش و ایناش بشه من برم جاش بعدا این تازه دانشجو هنوز مدرکم نگرفتم 

کاش تو اینجا بودی 💔

میشه کارمند بانک شد؟

خاهرم دانشگاه پیام نور حسابداری میخونه، اینطوری وقتش آزاده و شاغل هم هست، شهریه هم از آزاد کمتر هس، ضمنا بعد از فارغ التحصیلی باید ازمونهای استخدامی شرکت کنی و حسابی بخونی تا بلکه انشالله استخدام شدی، خیلی اداره ها حسابداری میخان، ضمنا خیلی از شرکت‌ها هم حسابداری استخدام میکنن که هم بیمه ات میکنن هم حقوق قانون کار میگیری، یکسره هم به این فکر نکن که حتما باید استخدام دولت بشی، خب تلاشت رو بکن برا استخدام، اما پارتی، انواع سهمیه ها، شانس رو برا افراد عادی کمتر میکنن، ولی با تلاش هیچ چیزی غیر ممکن نیس 

حقوقش چقدره؟با رشته گرافیک میشه برم حسابداری؟

من یه جایی صحبت کردم حقوق اداره کاری با بیمه ولی واسه شروع خوبه حقوق بستگی داره کجا باشی خب بانک فرق داره با دارایی مثلا بیین کجا میتونی استخدام بشی یا شرکت های خصوصی هم هستند

کاش تو اینجا بودی 💔

آره ولی هنوز نرفتم فعلا هایپر مارکت کنار حسابدارشون کارآموزی برم بعد امتحانا اوکی بود اون استخدام جا ...

تازه رفتی کارآموزی این حرفو میزنی هر وقت استخدام شدی بیا این حرفو بزن من دلخوشش نمیکنم بنظرم بمونه فرهنگیان بیاره

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بستگی به شانست داره پسر عمم الان ی سالع کارمند بانکه هم خونه گرفته هم ماشین هم خیلی پیشرفت کرده رشتش ...

کدوم بانک ?