2777
2789
عنوان

خمیر پیتزا خونگی

84 بازدید | 13 پست

کسی دستور خمیر پیتزا که امتحان شده باشه و بافت خوبی داشته باشه بلده؟

 لطفا برام دستورشو بذاره ،ممنون 


خودم یه دستور خوب داشتم که همیشه با اون درست میکردم ، متاسفانه پاک شده از گوشیم و مقدار دقیقش یادم نیست

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

‍خمیرپیتزا 💯💯💯💯💯 تضمینی خمیرجادویی

پیتزا

 

👈دوستای عزیزم من با خمیرهای زیادی تا حالا پیتزا درست کردم ولی به جرات میتونم بگم که هیچ کدومشون از نظر بافت،تردی،پوکی و سبکی و ماندگاری به خوبی این خمیر نیستن.

👈این دستور، دستورِ خمیر_جادویی هست که الحق اسمش برازندشه و اگه بتونید این خمیر رو خوب یاد بگیرید خیلی از غذاهای روتین خمیری رو میتونید درست کنید.

👈تهیه یک خمیر مرغوب و با کیفیت مستلزم رعایت یک سری اصوله که با رعایت این اصول حتما نتیجه عالی حاصل میشه👈نکات زیاده و من تمام سوالات احتمالی شما رو خودم توضیح میدم بنابراین لطفا با دقت بخونید🌹🌹🌹🌹🌹

خمیر_جادویی


آرد نان حدود 400 تا 450 گرم(3 لیوان از این مقدار حتما مصرف میشه و بقیه رو به تدریج به خورد خمیر میدیم)

تخم مرغ درشت 1 عدد

شیر ولرم 1 لیوان(250 میلی لیتر)

روغن مایع 6 قاشق غذاخوری

خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری+1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری+1 قاشق چایخوری

اول آرد را سه بار الک کنید.

تخم مرغ+روغن مایع+یک قاشق شکر+یک قاشق چایخوری نمک را در کاسه ریخته و خوب بهم بزنید تا یکدست شوند.

در ظرفی شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر ولرم شود...دمای شیر باید به صورتی باشد که انگشت را نسوزاند و فقط ولرم باشه(دمای مطلوب برای عمل آمدن خمیر مایه،دمایی نزدیک به دمای طبیعی بدن است بنابراین در حدی که انگشت را در شیر بزنید و احساس گرما بکنید کافیست،اگر شیر داغ باشد باعث از بین رفتن خمیر مایه و ایجاد بوی ترشی در نان شده و بافت نان خراب میشود)

خمیر مایه + یک قاشق چایخوری شکر+شیر ولرم را درلیوان بریزید و روی لیوان را بپوشانید و حدود 5 تا 7دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید(خمیر مایه عمل آمده کف میکند و حباب روی شیر ایجاد میکند)

👈خمیر مایه استفاده شده در دستور خمیر مایه فوری ست و نیازی به عمل آوری ندارد و این مرحله فقط به دلیل تست سالم بودن خمیر مایه انجام میشود،اگر خمیر مایه بعد این مدت پف نکرد ممکن است مانده شده باشد.

👈من همیشه از خمیر مایه ایرانی استفاده میکنم چون معمولا تازه تر از خمیر مایه های خارجی موجود در بازار هستن(مارک رضوی که پاکتش در فیلم معلومه)

👈خمیر مایه را بعد از باز کردن در کیسه فریز قرار دهید و در اون رو گره بزنید و در یخچال نگهداری کنید.

حالا خمیر مایه عمل آمده را داخل مخلوط تخم مرغی بریزید و بلافاصله دو قاشق آرد اضافه کنید،این عمل در کیفیت نان بسیار موثره.

3 لیوان اولیه آرد رو کم کم اضافه و حتما با قاشق چوبی مخلوط کنید

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه لیوان ارد سفید که 3 بار الک شده 

6 قاشق غذاخوری روغن مایع

1 قاشق غذاخوری مخمر 

یکمی نمک 

یک لیوان شیر ولرم

باهم خیلی خوب مخلوط کن ورز بده یه رب بیست دیقه ای 

هرچقدر ورز بدی همونقدر بافت لطیف تری میگیری 

روشو بکش بذار به عمل بیاد 

شیدای توام جانا 🌿
‍خمیرپیتزا 💯💯💯💯💯 تضمینی خمیرجادوییپیتزا 👈دوستای عزیزم من با خمیرهای زیادی تا حالا پیتزا درست ک ...

خیلی ممنونم عزیز دلم

این مقدار آرد چقدر خمیر میده؟؟

چند تا پیتزا با سایز معمول میشه باهاش درست کرد؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
بهترین و راحت نرینه :یدونه تخم مرغ ۲ پیمانه الی ۳ تا آرد ۶ ق روغن ۱ لیوان آب ولرمنمک و شکر تضمینی

نمک و شکر چقدر ؟

ترتیب اضافه شدن؟؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
خیلی ممنونم عزیز دلماین مقدار آرد چقدر خمیر میده؟؟چند تا پیتزا با سایز معمول میشه باهاش درست کرد؟

حدودا 4 تا

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
سه لیوان ارد سفید که 3 بار الک شده 6 قاشق غذاخوری روغن مایع1 قاشق غذاخوری مخمر یکمی نمک یک لیوان شیر ...

به همین ترتیب که خودت نوشتی اضافه کنم مواد رو ؟؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   nazi09  |  12 ساعت پیش
توسط   domino18  |  11 ساعت پیش