2777
2789
عنوان

پسر شش سالم میگه منو دوس نداری

94 بازدید | 11 پست

خستم کرده الان یهو بی دلیل قهر کرده میگه منو دوس نداری 

فکر کنم بخاطر بارداریم میگه ولی زرنگه میگه تو نه منو نه داداشمو دوس نداری منظورش از داداش بچه تو شکممه 

چیکار کنم هی بهش توضیح میدم قهر می‌کنه 

خیلی حساس شده جدیدا 

رابطمونم خوبه با بچم نمیدونم چرا این کارو میکنه

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خاطر اونی که توی دلته، فکر میکنه که شما اونو بیشتر دوس داری

یبار این حرفو زد چون دید خیلی ناراحتم تکرار نکرد 

میشینه میره تو فکر 

حتی یبار از گریه چشاش سرخ شده بود

به خاطر اونی که توی دلته، فکر میکنه که شما اونو بیشتر دوس داری

همش میگم من تورو دوست دارم تو بچه منی بخاطر شرایطش چیزای بیشتری هم واسش میخریم

یبار این حرفو زد چون دید خیلی ناراحتم تکرار نکرد میشینه میره تو فکر حتی یبار از گریه چشاش سرخ شده بو ...

مشکلش همینه 

بهش حالی کن که هر دوتاتون باید اون تودلی رو دوس بدارین و مراقبش باشین 

بهش بگو باید مواظب داداش کوچولوت باشی 

کاری بکن تا به جای ناراحتی در قبالش احساس مسئولیت بکنه و فکر کنه که باید هوای داداش کوچیکه رو داشته باشه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
یبار این حرفو زد چون دید خیلی ناراحتم تکرار نکرد میشینه میره تو فکر حتی یبار از گریه چشاش سرخ شده بو ...

مشکلش همینه 

بهش حالی کن که هر دوتاتون باید اون تودلی رو دوس بدارین و مراقبش باشین 

بهش بگو باید مواظب داداش کوچولوت باشی 

کاری بکن تا به جای ناراحتی در قبالش احساس مسئولیت بکنه و فکر کنه که باید هوای داداش کوچیکه رو داشته باشه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

راستش این قضیه برای خودم پیش نیومده ولی خواهرشوهرم یه اتفاقی شبیه به مشکل شما براش پیش اومد و مشاوره رفتاری مرکز پرورش ذهن فرزام رو شرکت کرد.

نمیگم حل شد کامل ولی هنوز درحال ادامه مشاورشه و بهتر شده

گفتم بهت معرفی کنم اگه دوست داشتی یه سر بزن