2777
2789

سه سال پیش بی بی چکم مثبت شد و رفتم سونو 

گفت پوچ هست ولی صبر کن بعد دو هفته اون ساک میفته 

ولی نشد و دکتر گفت بستری شو کورتاژ کنم 

من ترسیدم بستری بشم 

رفتم از دوستم قرص گرفتم و خوردن قرص همانا و بیست روز خونریزی وحشتناک همانا

حس تشنج و خفگی تو خواب بهم دست میده تقریبا ماهی یکی دو بار 

بیدار میشم کسیو رو نمیشناسم اسم بچم شوهرم خودم یادم میره 

فقط جیغ میزنم و میگم کجام 

مهمون میاد شب بمونه بیاد سراغم این حمله  آبروم رفته .

دارو ی مدت خوردم خوب بودم 

ولی دارو میخوردم سرکار نمیشد برم 

همیشه میگم مقصر شوهرمه که پیشگیری نکرد و این بلا سرم امد 

ب نظر من اینکار روان شما رو بیشتر ازرده کرده تا جسمتون

کاش پیش روانشناس میرفتید

منم سقط با قرص کردم دو سال پیش ولی این علائم ندارم ک

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

الآن پیگیر باش تا طولانی تر نشده.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دکتر رفتی؟

من یکی از اشناهام با قرص سقط کرد خون ریزی داشت ولی 

اینجوری نشد 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

کورتاژ برای شما مناسب بوده چون اصلا بارداری نرمتل نبوده بخوای قرص بخوری ساک پوچ قرص نمیخواد اتصال مزاحم دیواره رحمه که باید جدابشه 

خونریزی شدید و طولانی به سلامتت صدمه زده باید متخصص غدد و روان درمانگر هم زمان بری و سرخود دارو رو قطع نکنی 

دست از تصمیمات سرخود توحوزه درمان برای خودت بردار درست میشه

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

بله ترس زیاد من از قبل هم مشکل پانیک داشتم و این قرص منو بدتر کردم

درسته 

برای درمان این ترس دکتر چی گفت؟

عزیزم من تجربه ش نداشتم

اما شما به کمک دکتر و اراده خودت میتونی دوباره سلامتیت بدست بیاری 

سخت هست ولی شدنیه 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
اشتباه کردم ازمایشاتم چیزی نشون نمیده میگه بدنت سالمه

روان درمانگر و روتنپزشک همزمان  برو دارو ن

میده قطعا

لطفا قطع نکن اگه با ساید افکت مثل گیجی و خواب الودگی مواجه شدی برو دوز روبرات تغییر بده 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

درسته برای درمان این ترس دکتر چی گفت؟عزیزم من تجربه ش نداشتماما شما به کمک دکتر و اراده خودت میتونی ...

دارو بهم داد 

من شش ماه مصرف کردم 

مثلا دو ماه خوبم و میگم تمام شد و میرم کوه و مهمانی و سرکار و یادم میره 

بعدش یهو که قبلش حتی خیلی خوشحال و شاد بودم و مهمونی بودم میام خونه و میخوابم و دوباره شروع میشه

دارو بهم داد من شش ماه مصرف کردم مثلا دو ماه خوبم و میگم تمام شد و میرم کوه و مهمانی و سرکار و یادم ...

دوباره مراجعه کن به دکتر 

شاید لازم باشع مدت زمان بیشتری تحت نظر دکتر باشی 

ولی آفرین که به سلامتی و تفریحت اهمیت میدی

همینجوری ادامه بدی مطمئنم خوب خوب میشی 

امیدت به خدا باشه عزیزم 

برای سلامتیت هم نذر کن برای روحیه ت هم خوبه