2777
2789

منو شوهرم و دخترم با هم گرفتیم اون دوتا خوب خوب شدن من فقط سرفه هام دو هفته طول کشید .دخترمن که ۳سالشه دو روز تب بسیار شدید داشت این سه روز مداوم چکش میکردم شبا هم نمیخوابیدم حتی شب سوم دیگه خیلی خوابم میومد مادر شوهرم اومد موند خونمون کمکم کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعدیک ماه خوب شدم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
اسی بیخود ترس به خودت راه نده داروهاتون سروقت بخورین و مایعات زیاد بخورین پونه و زنجبیل دم کن بخور ا ...

وای اره من این اب نمکو یادم رفت بگم به بقیه

خیلللی عالیه 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
تاپیک قبلیم زحله امو بردن میگن فوتی داره😭

اونایی که مشکل تنفسی دارن و بشدت بد گرفتن بیماری رو به خودت استرس وارد نکن عزیزدلم مایعات دمنوش زیاااد بخور چیزای شیرین و چرب نخور اب هویج زیاد بخور

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

عزیزم کدوم پونه؟اوتی که مثل نعنا معطره یا اونی که تلخه؟

عزیزم اینشو من نمیدونم

من میرم عطاری میگم پونه برا دم کردن میخام

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
عزیزم دونوع پونه داریم کودومش

عزیزم اینشو من نمیدونم

من میرم عطاری میگم پونه برا دم کردن میخام

آها مرسیولی موقع خوردن طعمش مشخصهتلخه اون که میخورید؟

نه عادیه

بدمزه هست که عسلو ابلیمو میزنم  ولی تلخی حس نکردم