2777
2789
عنوان

مادرم افسردگی داره چیکار کنم

46 بازدید | 7 پست

از صبح که پا میشه انرژی منفی میدع تا شب که بخوابه

میدونم حق داره از زندگیش راضی نیست

خسته میشه و بار زندگی روی دوششه پدرمم آدم ضعیفیه که کمکش نمیکنه و حالا یه سری مسائل دیگه

ولی خب تقصیر منکه نیست

دلم خوش به ازدواج بود که قسمتم نشد

دلم خوش بود یه کار پیدا میکنم جامو جدا میکنم که انقدر همه چی گرون شد اینم شد آرزو حداقل توی این سن

واقعا نمیدونم

بریدم دیگه

نمیتونم تو خونه شاد باشم همش میزنه توی ذوقم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم افسردگی شدیذ نیستخلقش گرفته و تنگهشرایطی که توشیم زیاد اوکی نیست

منم نگفتم افسردگیش شدیده

من خودم اصلا یجوری شده بودم همش غر میزدم ناراضی بودم یه دکتر رفتم گفت افسردگی داری با اینکه خودمم خیلی اوکیم در ظاهر ، یه سری داروی آرامش اعصاب و فلان داد اوکی شدم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
منم نگفتم افسردگیش شدیدهمن خودم اصلا یجوری شده بودم همش غر میزدم ناراضی بودم یه دکتر رفتم گفت افسردگ ...

من جرئت ندارم اینارو بهش بگم

اگه بگم میگه از دست تو و بابت اینطوری ام و فلان

اخه ایندم دارع نابود میشهنه میتونم روی درسم تمرکز کنم نه کار

خوب ، چون خودم تجربه دارم ، نمیتونم توصیه کنم که فلان کار رو بکن یا نه ، خودت هم میدونی،  منم میدونم ، کاری نمیشه کرد ، فقط میشه تحمل کرد و انتظار کشید و کمی تفکر فلسفی گرفت که هرچیزی بی علت نیست