2777
2789
عنوان

جاریم چرا اینجوریه

125 بازدید | 13 پست

ما رفته بودیم یه مسافرت 

من وقتی برگشتم استوری گذاشته بودم

جاریم استوری منو به بچه ش نشون داده بود

بچه شم بهونه گرفته بود به باباش گفته بود

منم ببر اونجا که اینا رفتن 

بعد برادر شوهرم میگه از کجا دیدی؟ 

جاریم میگه فلانی عکسارو بهش نشون داده(یعنی شوهر من😐) 

بعد دیشب برادر شوهرم با شوهرم دعوا کرد تو چقد نو کیسه و ندید بدیدی که به بچه رحم نمیکنی عکساتو به رخش کشیدی که بهونه سفر بگیره و... 

شوهرم اصلا نمی فهمید چی شده.... 

جاریمم يه گوشه وایساده بود میخندید

جای من بودین چیکار میکردین؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بووم میگفتم من استوری گذاشتم حتما مامانش استوری منو نشون دادع بعدم استوریمو نشون بچه میدادج میگفتم همینو دیدی میگفت اره منم میگفتم به جاریم خوب نیست داداشارو بخای باهم دعوا بندازی مث ادم بگو ببرنت مسافرت

عیب نداره ازین به بعد هرچی خواستی بزاری هاید اشون کن

نه بزار ببینه کونش بسوزه  یکار دیگه باید کرد...

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
هدف از استوری گذاشتن چیه ؟ من نوعی اگه بدونم شما سفر بودی چه نتیجه ای داره

یعنی چی برا سفر رفتنم استوری نزاریم دقیقا چه استوری بزارن ملت دیگه همه که بخیل نیستن عزیزم بقیه شادی فامیل ببینن خوشحال میشن نه که حسودی کنن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

استوری پز دادن نبود

یه آقایی تو حرم امام رضا مداحی می‌کرد شب لیلة الرغائب فیلم گرفتم اونو گذاشته بودم

من خودم نمیذارم ولی لابد یه دلیلی داره که چند میلیارد نفر عضو برنامه ای مثل اینستا میشن و عکس میذارن. توی این موارد، درستی یک رفتار و نشانه سلامت روان بودنش رو دقیقا همین افرادی که بهش معتقدن نشون میده. یعنی اگه بالغ بر نیمی از مردم میگن کاری خوبه پس هست و نیازی نیست برای شما توضیحی در موردش بدن تا منطقی جلوه کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.