2777
2789

به اجبار مامانم قرار شد باهاش آشنا بشم 

دیپلمات هست سنش هم 35 

مادرش به مامانم گفت اگر مشکلی ندارن شماره تلفن دخترتون رو داشته باشیم تا این مدتی که پسرم ایران نیست تلفنی حرف بزنن مامانم شماره ی منو داد 

پسره یه مرتبه تماس گرفت اوایل تماس پرسید هدف تون برای زندگی چیه گفتم با ادامه تحصیل یا مهاجرت 

بعد گفت من مهاجرت نمیتونم بکنم به خاطر شغلم گفتم این فعلا هدف من تا الان هست از بعدا خبر ندارم و ...

بعد یه مقدار صحبت کردیم تموم شد تا فرداش مامانش بهم زنگ زده که نظرتون چی بود در مورد پسرم 

گفتم با یه بار تماس که نمیشه متوجه شد باید چندین بار دیدار هم اتفاق بیوفته و از این حرفا 

بعد گفت شما به پسرم گفتین میخواین مهاجرت کنید !!!گفتم در حال حاضر هدفم هست و....

یعنی پسره فقط همین کلمه مهاجرت رو برداشته به مامانش گفته واسه اینکه دیگه زنک نزنه😂🙁بنظر من که خیلی رفتارش بچگانه بود خیرسرش دیپلمات یه مملکت هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا انتظار داشتی پسره باز بهت زنگ بزنه؟ اون دیده تو فقط به مهاجرت فکر میکنی و هدف دیگه ای دازی خب ...

من دو تا هدف گفتم بعدش هم وقتی مجردم بله اما اگر ازدواج کنم هدفم تغییر می‌کنه قطعا

خوب حرف مهمی زدی اگه اون نتونه مهاجرت کنه و شما هدفت مهاجرت باشه در دو مسیر مقابل هم هستید چرا وقتش ...

من بهش هم گفتم در حال حاضر با توجه به شرایطم هدفم مهاجرت هست بعدش هم دو تا هدف گفتم یا ادامه تحصیل یا مهاجرت 

اسی آمدی یه چی بپرونی کلاس بزاری زده خرابش کردی

والا کلاس نیست عزیزم من شرایط مهاجرت واسم راحته پزشک هم هستم یا میتونم تخصص بگیرم یا مهاجرت کنم البته مهاجرت تواند. سال دیگه 

من بهش هم گفتم در حال حاضر با توجه به شرایطم هدفم مهاجرت هست بعدش هم دو تا هدف گفتم یا ادامه تحصیل ی ...

حق با توعه 

پسره دنبال بهونه بوده لابد ک ی طور بپیچونه،  وگرنه میتونست بیشتر صحبت کنه باهات

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
حق با توعه پسره دنبال بهونه بوده لابد ک ی طور بپیچونه، وگرنه میتونست بیشتر صحبت کنه باهات

آفرین من یه مامانمم همین رو میگم آدمی که مشتاق باشه پیگیر هست نه اینکه مامانش زنک بزنه یا بچه ننه هست یا مشتاق نیست

آفرین من یه مامانمم همین رو میگم آدمی که مشتاق باشه پیگیر هست نه اینکه مامانش زنک بزنه یا بچه ننه هس ...

دقیقا، اصن همین ک رفته گذاشته کف دست مامانش ک اون بهت بگ خیلی کار بچگانه ای هستش

اگ هنوز ماجرا برپاست خودت ردش کن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙