2777
2789
عنوان

تیپای سم و خز دوران نوجوونیتون بگید اگه داشتید🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 53 پست

مدل موی اناناسی مد شده بود منم خررررر رفتم همون مدل زدم شبیه سمندون شدم 

مانتوهامونو تنگ میکردیم شلوار کوتاه گشاد 

کفشای اسپورت ترکیب مشکی و سفید ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از این مانتوهایی ک نوشته انگلیسی داشتن میپوشیدم

با اسکینی

با این کفش های پارچه ای بند دار تازه بندهاشونم خیلی مدل عجیب غریب و سخت میبستم(از اینترنت پیدا میکردم) 

گردند بند و دستبند های خزم مینداختم

با کلاه کپ. 

هعییب یادش بخیر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شلوار شش جیب میپوشیدم با مانتوی کیپ  فکر میکردم هر چی شلوارم جیبش بیشتر باشه اندامم قشنگتره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الان من دیدم ی پسره میپوشه اسکینی پاهاشم شبیه پای مرغه😂

پس شبیه من😂

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

تیپ خز نداشتم

فقط اون موقع اصلاح نکرده بودم سیبیلام یه خرده تابلو بود 🤣

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

تنها ویژگی خاصم این بود سبیل نداشتم و ندارمولی تیپ خزم اونجایی بود عروسی دعوت بودیم ی لباس شیکککک پو ...

جررر

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

پس شبیه من😂

نه بابا خوبی تو😂💙

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یه بام تل داشتم میذاشتم زیر موهام بعد هزار تا زیرش سنجاق میزدم که زیر موهام تکون نخوره یا کاکل گنده درست میکردم 

وای تباه بودم با همونم مدرسه میرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین نمیشه گفت استایلم سم بوده

ولی من موهام فره بعد موهامو‌ پسرونه کوتاه کردم

دورشو تراشیدم شبیه بره ناقلا شدم

بعد اون زمان همه ساپورت مانتو میپوشیدن اگ ی دختری شلوار شش جیب(همون کارگو) یا لانگ میپوشید بهش میگفتن خراب

ک من استایلم دقیقا تو کارگو هودی تیشرتای لش خلاصع میشد نظر مردم اصلا برام مهم نبود💆🏻‍♀😐

بعد از اونجا که موهام کوتاه بود بااینکه خط چشم میکشیدم رژ میزدم بازم همه اقاپسر صدام میزدن براهمین هنوزم میفتم یاد اون روزا پشمام میریزه😂😐 

من ی زمان زیاد مذهبی بودم هد میزدم با روسری ساتن 😣😣😣

الان‌چطوری هستی😂😂😂😂

اخ من یه دوست داشتم گیره میزد زیر روسریش

الان فقط باید ببینی و باور نکنی این همونه😂😂 داف ترین دوستم شده همشم اون‌دورانشو بهش یاداوری میکنم

بنظرم تیپی که الان بهش میگن خز اون موقع مد و شیک بود و هیچ بدی نداشت.....

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

جررر

لباس دنباله داااررر😂😩

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

الان‌چطوری هستی😂😂😂😂اخ من یه دوست داشتم گیره میزد زیر روسریشالان فقط باید ببینی و باور نکنی این ه ...

من داف نشدم الان شال سرم میکنم موهامم تاحدی معلومه 😂

از لحاظ عقاید هم روزی هزاربار کافر میشم دوباره مسلمون میشم

.