2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اينكه  اعتماد نكنم 

كاريو تموم شده مبينم و رويايي چون هر بار اينكارو كردم به بدترين شكل ازم گرفته شد 

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

به کسی اعتماد نکنم

مشکلات خانوادگیمو ب دوستام نگم

اهداف مهمم رو به اطرافیانم نگم

حرف مردم برام مهم نباشه

اولویت زندگیم خودم باشم

کسیو بابت ظاهر قومیت اسم مسخره نکنیم(هیچ‌وقتم این کارونکردم)

زود قضاوت نکنم

و دروغ نگم‌ چون فهمیدم حتی ی دروغ ساده امکان داره زندگی یکیو نابودکنه

واسه هیچ کس بی سیاست و حساب نشده وقت و انرژی تو نذار حتی اگه خیلی صمیمی و نزدیک باشه

چون قطعا فکر نمی کنه تو ادم لارجی هستی و اون آدم مهم زندگیته و تو بخاطر احترامی که براش قائلی براش وقت ارزشمندت رو می ذاری

فکر می کنه اسکولی افتادی دنبالش😇

زیادی به این و اون کمک نکن وظیفت می شه

زمانش می رسه خودت کمک می خوای هیچ کس نیست دستتو بگیره.

عع چرا🤦🏻‍♀️

از بس مزخرفه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...