2777
2789
بعد دوباره بخای پولو برگردونم میشه؟چجوری

اره میشه تمام داراییت توی کیف پول ذخیره میشه هم مقدار تومنی که داری هم ارز هات، از کیف پول خود برنامه میشه استفاده کرد، میشه کیف پول معتبر و جدا هم نصب کرد و منتقل کرد تو اون یکی کیف 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

سلام ببخشید این نوبیتکس رو چطور باهاش کار میکنن؟

همسر دوستم باهاش کار میکنه اونروز گفت ۳۰میلیون رو کرده یه ملیارد،بعدش یه کاری براش پیش اومده که نتونسته یه چند ساعت متصل باشه ضرر کرده و شده ۲۰۰،۳۰۰ میلیون.

ازش میپرسم چجوری کار میکنه میگه من سر در نمیارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترید چیهبین این دوتا صرافی کدوم بهتره بعد سود کردم و پولو خواستم بردارم میشهمعتبرن اینا

من با بیت پین کار میکنم فضای جفتش مث همه از لحاظ کار کردن 

اره معتبر هستن هر وقت خواستی میتونی بفروشی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

واردش نشو ضرر میکنی کل پولت سوخت میشه

بی گدار به آب بزنی اره 

ولی گذر زمان ثابت کرده بیت کوین فقط سود بوده 

بی گدار به آب بزنی اره ولی گذر زمان ثابت کرده بیت کوین فقط سود بوده

ایشون هیچی هیچی نمیدونه قطعا وارد بشه کل پولش میسوزه 

مهندس کامپیوتر رفته کیف پولش هک شده با یک اشتباه کوچیک یا هک میشن یا بلاک آنقدر اطلاعات نداره که میخواد کیف پول موبایلی وصل کنه ای پی اگر از ایران بخوره بلاک میشه تو موبایل هر کاری بکنه یکجا اشتباه پیش میاد 

ایشون هیچی هیچی نمیدونه قطعا وارد بشه کل پولش میسوزه مهندس کامپیوتر رفته کیف پولش هک شده با یک اشتبا ...

هر کاری ریسک میخواد و آدم تا ریسک پذیر نباشه موفق نمیشه