2777
2789
عنوان

صدای پاکوبیدن طبقه بالا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 20 پست
خاک عالم ما یکی از هموناییم🥲🥲واقعا خدا شاهد هرکار میکنم بچه هام آروم نمیگیرن آخر شب شروع میکنن دوی ...

وولی ویلایی بگیر یا طبقه اول مردم گناه نکردن که

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

خاک عالم ما یکی از هموناییم🥲🥲واقعا خدا شاهد هرکار میکنم بچه هام آروم نمیگیرن آخر شب شروع میکنن دوی ...

بهتره براشون بازی فکری بگیری مثل پازل هزار تیکه یا بازی عموپولدار فقطم آخرشبا بده بهشون بازی کنن تا بدوبدو نکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تتو حداقل بچه داری میشه گفت بچن اینا ک دوتا نره خرن چی؟

واقعاااا آدم بزرگن؟؟؟ من فکر کردم بچه دارن

یعنی چیکار میکنن؟ اینا دیگه از بیشعوریشونه😐 ما حتی بلند هم حرف نمیزنیم چ برسه دویدن و محکم راه رفتن. ولی بچه رو هیچ جوره نمیشه آروم کرد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

[QUOTE=367357939]نمیتونی از پایین با یه چیزی بکوبی به سقف؟؟ باردارم

ببین مثلا راه میرن هم صدا میاد ؟؟ 

ما طبقه دومم .گاهی مثلا محکم راه میرم یا یچی میندازم رو زمین ک صدا میده شوهرم میگه صدا میره پایین . واقعا صدا میره؟

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
وولی ویلایی بگیر یا طبقه اول مردم گناه نکردن که

آره طبقه اول خیلی خوبه. سال دیگه بلند میشیم احتمال زیاد

اومدیم اینجا پسرم۶ماهش بود کوچیک بود دیگه موندگار شدیم پارسالم دخترم دنیا اومد. الان ۴ساله اینجاییم 

پسرم تا تنها بود در اون حد اذیت نمیکرد ولی الان دوتا شدن عین زلزله همش میدون دنبال هم و جیغ و داد میکنن🥲

بهتره براشون بازی فکری بگیری مثل پازل هزار تیکه یا بازی عموپولدار فقطم آخرشبا بده بهشون بازی کنن تا ...

آخه کوچیکن پسرم ۴سالشه دخترمم ۱۵ماهشه. هیچی حالیشون نیس فقط میدون دنبال هم. دفتر و مداد رنگی میزارم جلو پسرم یکم نقاشی میکشه زود خسته میشه

همش جنب وجوش دارن خیلی انرژیشون زیاده. تازه مهد هم گذاشتمش هر روز میره ولی بازم خسته نمیشه🤦‍♀️