من باردارم الانم هفته های آخرمه و اینو بگم ب شدت خییییلی زیاد تنبل شدم تو بارداریم و چند ماه اخرم ک استراحت نسبی بودم خلاصه فکر کنید انقدر رو مبل دراز کشیدم ک فومش رفته تو الان ی ماهم هست خیییلی میخورم من توقعی ندارم شوهرم درک کنه این تنبلی و پرخوری رو چون حتی خودم از دست خودم کفری میشم از شکمو بودنم ک مثلأ همه خوراکیارو میخورم تموم میشه برااون نگه نمیدارم یا همش مثل ی جسد افتادم ی گوشه و نمیتونم خودمو تحمل کنم درصورتی ک شوهرم ی ادم کم خوراک پرجنب و جوش بیش فعال خلاصه الان یکی دوبار میگه همش میخوری و میخابی حالا خواب رو میگه میگم بیخیال ولی امشب ی جوری شدم گفت میخوری و میخابی البته لحنش شوخی بود ولی بدم اومد
جدی نگیر ،دیگه شوهرت با تو که زنشی و مادر بچه اش راحت نباشه و شوخی نکنه با کی شوخی کنه .مردا معمولا ...
میدونی اتفاقأ ی واقعیت راجب مردا اینه ک اونا همه حرفای جدیشونو ب شوخی میزنن یا وقتی شوخی دستی میکنن در اصل از حرص دارن این کارو میکنن اینو ب چندتا مرد گفتم و قبول کردن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره