2777
2789

تصمیم گرفتم دیگه اینجا دردودل نکنم ولی نتونستم بغضم داره میترکه 

من به کسی حسادت نمیکنم ولی از تفاوت های زندگی بین آدما خیلی گله دارم چرا من توخونواده فقیر بدنیا اومدم که پدرم آدم بی عرضه ایه و تاالان هم فقیریم 

،من تا قبل از سه سال یادمه مادرم هرسه سال یه بار واسم لباس میخرید یعنی تو مهمونیا میشنوم که میگن یاسمن خیلی شلختس و لباساش عین گداهاس  ، اینا همشون به کنار من پدرومادر بادرکی ندارم که اگه حالم بد باشه بگن دردت چیه من پدرم فقط بلده کتکم بزنه یا بهم عیب کنه یا حس ناکافی بودن بهم بده کار دیگه ای بلد نیست من محبتی از خانوادم ندیدم مادرمم یه انسان ضعیف و وابسته ای که منو هم اینجوری بزرگ کرد اره من خیلی آدم ضعیفیم 

من حتی بلد نیستم مثل آدم حرف بزنم اینو پدرم بهم میگه

من کسی رو نداشتم تو زندگی دوسم داشته باشه یا همدم من باشه ، تا حالا هم سفر نرفتم دوست دارم برم سفر

به نظر شما اوضاع تغییر میکنه ؟😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره فرهنگیان میخونم ولی ازدرون حالم خوب نیست اصلا

خب یه کلاس اعتماد ب نفسی چیزی شرکت کن حالت عوض شه 

منم خونوادم شبیه ب خونواده شماست تقربا. یجورایی با ازدواجم فرار کردم از اون خونه. کوچکترین محبتی از پدرم ندیدم. الان ک حتی بچه هم دارم نمیتونم خیلی خودمو رو پا نگه دارم. همش ب قول شما احساس ناکافی بودن میکنم. دارم برا آزمون میخونم معلمی قبول بشم

حس نزدیکی ازت گرفتم. ولی خاستم بگم خیلی شرایطم تغییر کرده. حالم خیلی بهتر از اون روزاست. هرچند این چیزی ک درونمونه هیچوقت فراموش نمیشه ولی شمام مطمئن باش زندگیت همینطوری نمیمونه. بهت قول میدم

خب یه کلاس اعتماد ب نفسی چیزی شرکت کن حالت عوض شه منم خونوادم شبیه ب خونواده شماست تقربا. یجورایی با ...

مشاور میرفتم یه مدت پیش فایده نداره یعنی مقطعی خوب میشم راستش هیج کلاس و...به درد نمیخوره خاطرهای بد تا ابد میمونن منم از شانسم بعضی وقتا نشخوار فکری میگیرم

ازته قلبم دعا میکنم قبول بشی و معلمی بشی که بچه ها دوسش دارن

ممنونم از دلداریت 

مشاور میرفتم یه مدت پیش فایده نداره یعنی مقطعی خوب میشم راستش هیج کلاس و...به درد نمیخوره خاطرهای بد ...

فدات شم. میدونم هیچوقت فراموش نمیشن. من هنوزم ک هنوزه گاهی متنفر میشم از پدرم که باعث شد یه آدم ناشاد با کلی حرفای نزده ... با احساس کمبود باشم... ولی خب مشغول باش ک فکر نکنی. چاره ای نیس

حالا انشاالله میری سرکار مشغول میشی کمتر فکرشو میکنی. بعدشم ک اگه ازدواج نکردی ازدواجم بکنی اونوقت دیگه فکرت فقط زندگی خودته 

این روزا میگذرن