2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بعد از دو سال میخوان بیان خونه م این منوی غذا خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قورمه سبزی و برنج

مرغ شکم پر 

زرشک پلو 

جوجه و کباب

بنظرم یکی از غذاهای بالا رو در توانت دوست داشتی درست کن بهترهه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

قرمه سبزی درست کن با کوبیده یا جوجه سالاد انار و سالاد فصل و ماست و خیار این سفره بهتره 

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛
برنج بذارم از بیرون کباب و جوجه بگیریم چطوره؟فکر کردم اکر خودم غذا رو بپزم قشنگتر باشه

میتونی کباب از بیرون بگیری خودت مرغ بپزی 

اینطوری هم دو نوع غذا داری هم خودت درست کردی 

من ترجیح میدم همیشه دو نوع غذا بذارم 

قورمه سبزی و برنجمرغ شکم پر زرشک پلو جوجه و کباببنظرم یکی از غذاهای بالا رو در توانت دوست داشتی درست ...

ممنون عزیزم

صلوات هم فرستادم 

پدرشوهرم قرمه سبزی دوست نداره

مرغ و فسنجون میذارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚