2777
2789
عنوان

نژاد پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 18 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل از ذهن اوناس گلم تو یکی از اصیل ترین نژادهارو داری که باید باعث افتخارت باشه🤍 طبیعت مردم اینجو ...

ولی تا اسم عرب میاد حرف ها و رفتارهایی از خودشون نشون میدم که آدم قلبش می‌شکنه براشون هم مهم نیست که طرف مقابلشان یه بچس یه زنه اصلا چه فرقی می‌کنه مردم دل داره چرا واقعا باید اینقدر بخاطر نژادمون عذاب بکشیم ما نسل های قبل نبودیم ماهم نخواستیم ایران سرزمینمان باشه ولی اینجوری شده مخصوصا من که تو دو اصالت رشد کردم و میفهمم نمی تونم چیزی بگم 

ولی تا اسم عرب میاد حرف ها و رفتارهایی از خودشون نشون میدم که آدم قلبش می‌شکنه براشون هم مهم نیست که ...

تنها کاری که میتونی بکنی اهمیت ندادن و نادیده گرفت رفتاراشونه اعتماد به نفس داشته باش تو نمیتونی کپکای ذهن ادما رو تمیز کنی هیچ ادم فهمیده‌ای نژاد و رنگ پوست هیچکی رو قضاوت نمیکنه 

همونایی که شمارو مسخره میکنن ارزوشونه یکی هم نژاد تو بگیرتشون (به قول خودشون شیخ عرب پولدار)