2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش عرق نعنا و قرص ضد اسهال بده احتمالا از ماکارونی نیس چون اگه بود شما هم واکنش میدادید

ماکارونی رو سرد بخوری اینجور میشه از ماکارونیه بچه بدنش ضعیف تره بخاطر همین اسی چیزیش نشده

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم دخترم ماکارانی هوس کرده ولی میترسم درست کنم

اگه تازه و گرم بخورید هیچچچ مشکلی نیست خیالتون راحت

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

والا از اخبار اخیری که شنیدم میترسم وگرنه قبلنا حتی ماکارانی سرد هم می‌خوردیم

عزیزم اونام بخاطر ماکارونی مونده بوده اونجوری شدن وگرنه این مسائل قبلا هم بوده

شما جدیدا ماکارانی خوردید چه مارکی

ما ماکارونی هامون برای پارسال پیارساله دقیق نمیدونم ولی فعلا تاریخ داره جدیدا نخریدیم