2777
2789
عنوان

شیر خشک کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیر خودم کمه مثلا شیر من‌وبخوره ۱۰دقیقه دیگه باز شیر میخواد پستونک نمیخوره

هم زمان ک از ی سینه شیر میدی اون یکی رو با شیردوش بدوش حتی اگه شیر نیاد یا خیلی کم بیاد کم کم زیاد میشه کله پاچه حلیم صبح ها بخور شیر انگور رو بریز تو آب مثل شربت در طول روز بخور شیرت زیاد میشه اگه بچت آلرژی گاوی نداره ی لیوان شیر رو با زنجبیل و عسل قاتی کن بخور عالیه

هم زمان ک از ی سینه شیر میدی اون یکی رو با شیردوش بدوش حتی اگه شیر نیاد یا خیلی کم بیاد کم کم زیاد م ...

چشم

کله پاچه و حلیم   وسوپ پای مرغ  لیمو شیرین  اب هویج

تجویز دکترم بود خوردم

ما ارثی شیر کم  چربه

من مادرم وحتی خواهرام سر همه لچه این مشگل داشتیم متاسفانه دوست دارم سینمو  بدم

اما میل و تقاضاش  باه سینم جور درنمیاد

با شیر دوش میدوشم  حجم کم شیر میاد

اره سیر نمیشه چون قوت نداره گالاکتونید میخورماما شیر خشک دفعه بیشتر کنم مقدارشو نه.؟

اره عزیزم ۳۰تا کن  هر ۴ساعت به گریه هاش توجه نکن بیشتر بدی سینتو بده حداقل

تابش بده بغلش کن صدای سشوار دانلود کن بذار گوش بده آبو وا کن 

چشمکله پاچه و حلیم وسوپ پای مرغ لیمو شیرین اب هویجتجویز دکترم بود خوردمما ارثی شیر کم چربهمن ما ...

معلومه وفتی شیر کمه کم هم میاد اینقدر بدوش تا زیاد بشه تلقین نکن ک شیرت کمه کسی ک شیر داشته باشه زیاد هم میشه

زیردوش آب گرم با روغن سیاه دونه سینت رو ماساژ بده در طول روز با روغن سیاه دونه سینت رو ماساژ بده و بدوش وقتی ک ی سینه دهنشه اون یکی رو بدوش این خیلی موثره این ی لیوان شیر با زنجبیل واقعااا برای من تاثیر داشت حتما چندشب امتحان کن شبا بخور