2777
2789
خودمم دلم میخاد از چهره بکشم بیرون دیگه خودمو بزنم به بی خیالی شاید اصلا خوشبخت شدم ولی الان همه ی آ ...

اصلااا اینطوری نیس ک فکر میکنی چون هر مردی یه چیزیو زیبا میبینه مثلا شوهر من از زنایی ک لبو دماغ خیلییی کوچیک دارن یا چشاشون رنگیه بدش میاد کلن خوشش نمیاد در حالی ک من فک میکردم مردا عاشق اینن

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلااا اینطوری نیس ک فکر میکنی چون هر مردی یه چیزیو زیبا میبینه مثلا شوهر من از زنایی ک لبو دماغ خیل ...

منم چشام ریزه شوهرم عاشق بی خیال بودنم و شوخ طبیعیم شده بوده به گفته خودش 

دور و بر من هرکی موقعیت بالا داره زنش چهرش متوسط هرکی داغون و به درد نخوره زنش شبیه حوری به خداااا

اخلاق مهمه فقط الان با اینکه خالم از مامانم خوشگلتره ولی چون اخلاق مامانم خوبه بابام همش میگ مامانت خوشگله یا بقیه میگن مامانت خیلی قشنگ تره

اخلاق مهمه فقط الان با اینکه خالم از مامانم خوشگلتره ولی چون اخلاق مامانم خوبه بابام همش میگ مامانت ...

اصلش همینه اون اخلاقه که موندگاره شخصیته که جذب میکنه قیافه داشته باشی اولش میان سمتت اخلاقت رو کم کم ببینن بد باشه پا پس میکشن

اینم بگم برم بخابم اگ فک کنی زشتی در نگاه دیگران واقعا زشت میشی و اگر با خودت بگی من زیبام همه زیبا میبیننت حتی اگ اونجوری نباشه