2777
2789
عنوان

شوهرم از ترس مادرش باهام نمیاد عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 80 پست
ای خاهر سال اول عقدمون چون تو عید رفتیم مسافرت ی دعوایی راه انداختن ک چرا نرفتیم خونه اونا ازون ب بع ...

ای بابا خیلی ناراحت شدم ولی بازم میگم‌روبهش ندهدازیجایی باید قیچی بشه ک انقدردخالت نکنن ولی اگ میدونی واقعاتورفتارشوهرت تاثیرمیزارن وممکنه تامدت هااذیت بشید ولش کن بزاربره پیش ننش توهم بروعروسی ولی اگ‌فامیل شوهرتم عروسی دعوت کردنرو

بگو بهش واضح و روشن که انتخاب غلطکنه تهش به ضررشه بگو تو چه مردی هستی که زن و بچه ات و تنها میخوای و ...

گفتم بابا در نهایت ننش تاح سرش حرف ننش حجته 

خودمم والا از دردسرا و قرشمار بازیای بعدشون میترسم .. همش از شانس گندم ناراحتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خاهر سال اول عقدمون چون تو عید رفتیم مسافرت ی دعوایی راه انداختن ک چرا نرفتیم خونه اونا ازون ب بع ...

تو هم جواب بده مث من نباش بعد ده سال منفجر شدم قطع رابطه کردم 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
عزیزم نیازی نیست هی خاحواده اش روعنوان کنی اونم حساس بشه بگوچقدرمیخوادخوش بگذره باشوهرم عروسی میرم د ...

وقتی خرف هانواده ش بیاد پسط هیچجوره خر نمیشه هیچجورع

دعوامل راه بندازن بذار هر کاری میخوان بکنن اصلا واست مهم‌نباشه اون کاریو بکن که خودت دلت میخواد 

کاش میفهمید اینوو

نمیفهمه ؟ بکوب تو سرش تا شیرفهم شه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

انقد ناراحت شدم غر زدم گفته ک میام ولی مطمینم در نهایت باهمونا میره 😭

اونها زودتر گفتن و شما قول دادید بهش بگو نمیشه زیر حرفش بزنه قبلا گفتن برن و زشته همین ها رو هم به مادرشوهرت بگو و شوهرت رو ببر با خودت  

مرد باید جایی باشه ک زن و بچه اش،هستن

دفعات قبل تو همچین موقعیتی چطور بود رفتار شما ؟؟این خیلی مهمه

اینجورموقعیتی ک نبوده اما مثلا جرو بحث داشتیم با خانواده ش تو روی اونا حق رو ب اونا میده و بعد رفتنشون میگه حق با منه من چاره ندارم فلان ...منظورم اینه انتخابش خانوادشه

وقتی خرف هانواده ش بیاد پسط هیچجوره خر نمیشه هیچجورع

دورازجونشون چراخر بشه واقعابگیدمن تنهابدون شماچطوربرم عروسی بگیدشمانیاییدمنم میمونم خونه اینجوری بگیدباهاتون میادحرف خانواده اش رونکشیدوسط عادی برخوردکنیدکه یه چیزطبیعی هست باشمابیاد

برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات 
این دیگه چ شوهریه؟؟؟؟؟؟ سرکاریه ؟؟؟اخه مگه میشه آدم ازدواج کنه بعد از خانواده بترسه؟علت؟! می کشنش؟! ...

نمیدونم خودمم ازشون نیترسم باورت میشه ادمای دعواگر و بد دهنن

به نظرم اصلا کوتاه نیا و با شوهرت هم حرف بزن بگو عروسی دخترعموی من‌اول دعوت کردن و فامیل نزدیک تزه پ ...

میدونی اونا ازشهرستان میان و احتمالا از صبحش تلپن خونه ما خودمم از پاکنش بعد اونا دلهره دارم چون بشدت دعواگرن و غیرمنطقی .. دیگه حالسشون نمیشه بگم کی زودتر دعوت کرده باز تا مدتها داستان میگن ک زتش پسرمونو چکار کردهههه ک ب خرف نا گوش نمیده یا ب من تیکه میندازن