2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مردم از ترس😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 89 پست
خب عزیزم برا دندون قروچه آدامس بجو بزار تا صب بمونه بهترین راه حله چرا جای سرد میخوابی؟

اتاقمون ی جو سنگین دارع هروق میرم توش کامل میرم توخاب وقتی بیدار میشم نصف شب فک کن با سرعت شدید توی حال میدوعم توی خاب وقتی بیدار میشم بدنم بشدت بیحاله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه من تعریف کنم سکته زدی ولی نمیگم اسی نترسهاما کلا نادیده گرفتم خوب شدم

نه من دیگه ازشون ترسی ندارم😂مال من شاید بشنوی بترسی لینکارو میزارم بخونی😐ولی خداروشکر برن دیگه برنگردن 

آب شده بودم تا صب چشم رو هم نمیذاشتم🗿

نه من دیگه ازشون ترسی ندارم😂مال من شاید بشنوی بترسی لینکارو میزارم بخونی😐ولی خداروشکر برن دیگه برن ...

من نمیترسیدم فقط موقعی منو ازخونه میبرد بیرون وسط بیابون تنها بودم میترسیدم...راستی لینگ بزار

😡فقط طلاق😡
چراااا

من کلا ترسو نیستم . هر چندماه یه بار شوهرم باباشو میبره تهران دکتر .مادرشم میره من یه شب تا صبح  تک و تنهام تو ساختمون . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من نمیترسیدم فقط موقعی منو ازخونه میبرد بیرون وسط بیابون تنها بودم میترسیدم...راستی لینگ بزار

من هیچ جا نرفتم باهاش چون گفتن بهم بهت الکی میگه ببرمت فلان جا ببره سمت قبرستون دیگه کارت تمومه😑

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15290081/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%B1%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%AA%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%DA%A9-%D9%88-%D8%AC%D9%86%DB%8C-%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AF%D9%87-%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D9%85-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%85?page=1