2777
2789
عنوان

به اسم ازادی بی چهارچوب نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا . من نه برای رفت و امد و نه لباس محدودیت نداشتم ولی تا حالا کار خلافی نکردم اینجوری بزرگ شدم ک هرجا برمم باید ادم درستی باشم ولی الان بچه 12 ساله سه تا اکس داره با پنج نفر در ارتباطه ن درس داره میخونه ن یه مهارتی داره مامانشم فاز اینک من بچمو محدود نمیکنم چون خودم محدود بودمو برداشته😐 

اینک تو سن کم نباید با جنس مخالف در ارتباط بودو چرا ی سریا اسمشو نیزارن عقده ؟ اصلا یکی ک کمتر از 18 سالشه چرا هدفش خودش نیس؟ دریش مهارتش . 

همونا که با سختگیری و عقده بزرگ شدن الان پدر و مادر شدن و انگار میخوان بچشون اون سختیارو نکشه حالا از اونور بوم افتادن متاسفانه فقطم رابطه جنسی نیست الان تو خیابون راه میری دست دختر بچه ها و پسر بچه های ۱۳ ۱۴ ساله همه سیگار میبینی و چیزای دیگه 

آفرین بهت حرفت خیلی درست بود 

ولی متاسفانه اکثریت جامعه دقیقا همین چیزایی که شما میگید رو رعایت نمیکنن 

یا از این ور بوم می افتن یا از اون ور بوم 

به اسم آزادی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

خب

الان حرص خوردن تاثیریم داره؟

مثلا خونواده ای که دختر نو جوونشون رابطه داره ٫پای نی نی سایتن و روشون تاثیر میذاره؟!

این صحبتا الان دیگه صرفا درد دله

وگرنه هیییییچ تاثیری نداره

و جامعه همچنان بسرعت تغییر میکنه

عادت های اتمی و اثر مرکب

حالا سن رابطه جنسی نرسیده به دوازده ولی قبول کنیم خیلی چیزا در توان خانواده نیس زمونه عوض شده مگه زمان پدر مادرا گوشی و .. بود ، اعتقادات عوض شده و... حالا چه زمان قدیم چه الان خوبی و بدی هایی داره

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
حالا سن رابطه جنسی نرسیده به دوازده ولی قبول کنیم خیلی چیزا در توان خانواده نیس زمونه عوض شده مگه زم ...

کافیه یه سر به دادگاه ها و پزشکی قانونی بزنید تا با واقعیاتی که زیر پوست شهر قایم شده مواجه بشید 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

حرفتون رو قبول دارم اما مسائلی رو باید درنظر گرفت

قدیم اصلا به روش های تربیتی اهمیت داده نمی شد و صرفا به بچها یاد می دادن که چاچوب شناس باشن

بله موفق شدن تو این مورد اما بچهای اون زمان شدن پدر و مادر های ما که کلکسیونی از تروما و آسیب های تربیت نادرست والدین خودشون رو به ما منتقل کردن 

هیچ پدر و مادری هم از قصد اینکار رو نکرده بلکه کاملا ناخواسته و از روی ناآگاهی بوده می خوام بگم اون بندگان خدا رو هم نمی شه مقصر دونست و محکوم کرد...

یه مسئله دیگه این که الان امکانات و تجهیزات خیلی زیاد شده نت هوش مصنوعی انواع گوشی و تبلت...

عملا نمی شه جلوی بچها رو گرفت تا مسائل رو تو زمانی که بنظرمون مناسب نیست متوجه نشن و منتظر نگهشون داریم تا به سن مناسب برسن

وقتی براش سوال پیش میاد یا باید با مشورت مشاور تربیتی جواب درست و هوشمندانه بهش بدی که درحد و درخور سنش باشه آسیب نبینه

یا می ره سرچ می کنه و با رسم تصویر و فیلم و هزار چیز دیگه جوابش رو میگیره و آسیب می بینه ممکنه به راه ناخواسته ای کشیده بشه حتی

بهترین کار اینه که طرز تفکر رو به بچهامون یاد بدیم و با عزت نفس بارشون بیاریم نه مثل والدین قدیمی با سرکوفت و داد و دعوا

تفکر و تحلیل قدرتمند ترین ابزاریه که می تونیم در اختیارشون بذاریم تا بلکه از دنیای وحشی بیرون تا حدی در امان بمونن

همین فکر هم هست که قدرت تشخیص درست از غلط رو بهشون می ده

و کسی که عزت نفس داشته باشه به تصمیمات خودش اعتماد می کنه و به راحتی همرنگ جماعت نمی شه