2777
2789
عنوان

مامانا تو رو خدا کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 25 پست
یبوست نیست؟دختر منم از چهار نیم ماه یهو اینجوری شدخواب شبش ریخت بهمیهو با جیغ بلند می شدیه وقتایی نی ...

تازه دستشویی بزرگ کرده بود 

پوشکشم عوض کردم ولی تاثیری نداشت

آره پسر منم حدود ده روزه خوابش بد شده و نیم ساعت یک بار بیدار میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید دندونش نوک زده فردا لثش نگاه کن

یه مدته خیلی بیقرار شده درحالیکه کلا بچه آرومی بود 

ولی این مدل گریه و جیغ پشت سر هم که با هیچی آروم نمیشد اولین بارش بود

خدا کنه دندونش دربیاد و بچه راحت بشه 

این کارو کردم ولی تاثیر نداشت

دختر منم دو سالشه دیشب اینجوری شد. گفتم شاید خودشو به تختش کوبیده میپرسیدم کجات درد میکنه بعد از کلی گریه و هق هق گفت پیشی نیاد! بچه م خواب دیده بود

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
دختر منم دو سالشه دیشب اینجوری شد. گفتم شاید خودشو به تختش کوبیده میپرسیدم کجات درد میکنه بعد از کلی ...

آخه من خیلی نازش کردم و آرومش کردم و به خودم چسبوندم ولی تاثیری نداشت

شوهرمم بغلش کرد تاثیر نداشت

درنهایت مامانم تونست آرومش کنه

آخه من خیلی نازش کردم و آرومش کردم و به خودم چسبوندم ولی تاثیری نداشتشوهرمم بغلش کرد تاثیر نداشتدرنه ...

خب دیگه ارامشش رو پیدا کرد. تو این وضعیت شما اول باید اروم باشید و استرس رو منتقل نکنین

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
آره علائم دندون درآوردن دارهولی آخه اینقدر جیغ و گریه شدید داره؟میخواستم از این دندونک ها رو لثه اش ...

اره دیگه خیلی ادیت میشن دخترمن ک اینجور گریه با هیچی اروم نمیشد استامینوفن میدادم

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

یا خیار و هویج  خنک میدم دستش میکشید لثه هاش یکم ارومش میکرد پستونکشگ میزاشتم یخچال میدادم 🥺

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...