2777
2789
عنوان

فکر کن الان من شوهرتم 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 89 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی😂😂

خود شوهرم می‌فهمه بهش بگن 🤣🤣ی روز خیلی جدی گفت بست پلاستیکی نداری ؟منم فکر کردم واسه ماشینشه رفتم گشتم ی دونه پیدا کردم بهش دادم بعدش میگه می‌بندم خشک بشه بیفته بندازم دور 🤣بعدش گفت خسته شدم کی خرج سه تا بچه بده 😭من همش با جلوگیری باردار میشم 

بغیر بچه اول

ششمین کاربری 😒

تورو خدا یکم تمیز و مرتب باش البته من اینو هر روز به شوهرم میگم اونم به کتفش میگیره و کاره خودشو میکنه 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
خود شوهرم می‌فهمه بهش بگن 🤣🤣ی روز خیلی جدی گفت بست پلاستیکی نداری ؟منم فکر کردم واسه ماشینشه رفتم ...

منظورش کاندوم بود🤦🏼🤦🏼🤦🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
ب اسی بگو جلدی میره میخره!!!میخواست مسئولیت قبول نکنه

😂😂😂😂نه دیگه من مسئولیتی قبول نکردم گفتم فکر کن فقط

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

وای دختر اگر بگی چی میشه مگه

ن میدونی چجوریه مثلا تو خرید یا خیلی چیزای دیگه ادم عجولیم کلا بعد اون نصیحتم میکنه از سر لجش کوتاه نمیام میرم انجام میدم که اره من بهتر از تو میفهمم و بعد پشیمون میشم ولی بهش نمیگم یا تو خیلی مسائل دیگ کلا ادم جوگیریم ولی اون بالعکس منطقی و اروم ...ولی غرورم نمیزاره دیگ 😬😂

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

اشتباه تو میشه چیییهبچی برات نمیخرم دیگ هیچییییهرچی خواستم برات بخرم برا خودم میخرم

😂😂😂😂😂😂😂فقط خدا کنه شوهرت حرف منو نزنه

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚