2777
2789
عنوان

مرد چیست

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 31 پست
اتفاقا زنا بیچاره ترن تو جوامع

تنها چیزی که باعت میشه مرد ها خوش بخت ترین باشن همین احساس خوشبختی که دارند 

و تنها چیزی که باعث میشه زن ها بد بخت ترین باشند همین احساس بدبختی که نسبت به خودشون دارند

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

والا یه جوری غضبناک گفتی ترسیدم الان کل ایل و تبار مارو مورد عنایت قرار بدی😅

نه ببخشید اگه ترسیدید

میدونستم جوک هستش منم شوخی کردم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها چیزی که باعت میشه مرد ها خوش بخت ترین باشن همین احساس خوشبختی که دارند و تنها چیزی که باعث میشه ...

احساس خوشبختی اره قبول دارم که هرکسی می‌تونه انتخابش کنه و شاد باشه ولی منظور من تفاوت شرایط و سخت گیری هاییه که مربوط به زناست

نه جدی میگم؛ اگه ایرانی که امیدوارم هیچوقت پات به قبرستون باز نشه

چند بار شده بخوام قبل مرگم خودم سنگمو تهیه کنم 

پس باید اطلاعاتمون بیشتر ببرم بالا😂😂😂

احساس خوشبختی اره قبول دارم که هرکسی می‌تونه انتخابش کنه و شاد باشه ولی منظور من تفاوت شرایط و سخت گ ...

شاید این بهشتی که زیر پای مادرانه بخاطر سختیه بیشترین که میکشند

با این که متوجه منظورتون نمیشم ولی حتما اذیت شدین که این صحبت رو میکنید

منظورم امنیتیه که پسرا دارن ولی دخترا کمتر یا مثلا خیلی راحت می تونن برن مسافرت سرکار امنیت شغلی شون بیشتره درآمد آقایون بالاتر از خانماست و خیلی چیزای دیگه 

منظورم امنیتیه که پسرا دارن ولی دخترا کمتر یا مثلا خیلی راحت می تونن برن مسافرت سرکار امنیت شغلی شون ...

نمیدونم

واقعا امنیت پسرت بیشتر از دختراست؟

مسافرت رفتن هم فقط بسته به فرهنگ اون خانواده داره.الان اطرافمون میبینم دخترایی که تنها مسافرت خارجی میرن.

نمیدونمواقعا امنیت پسرت بیشتر از دختراست؟مسافرت رفتن هم فقط بسته به فرهنگ اون خانواده داره.الان اطرا ...

بله بیشتره نمیگم در امنیت کاملن ولی خب بیشتره 

بعدشم او ایران فرهنگ غالب سنتیه و اینکه منظورم فقط مسافرت نیست کلا اگه نگاه کنید می‌بینید که قانون بیشتر به نفع مرداست تا زنا