2777
2789
عنوان

حس ششمی ام واقعا حسم قویه بیاین جواب بدم بهتون🫶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 24640 بازدید | 1772 پست
سلاممم منم بگو حس مهدی چیه و باهاش ازدواج دارم؟خصوصیات منم بگو

باهاش ازدواج نمیکنی ولی دوست داره و اینکه آدم مهربونی هستی و سعی میکنی خوب باشی با همه خیلی احساسی هستی و برای کسی که دوسش داری جونتم میدی اما مغروری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دوست نداره ولی یه حسایی بهت داره و اره میرین تو رابطه ولی یکم باید مخ بزنی و مانور بهش بدی

منم بگیدد چهار بار پرسبدم کی پیام میده ؟؟کی میبینمش ؟؟

راجب اردواجمم میگی ؟؟ 

باهاش ازدواج نمیکنی ولی دوست داره و اینکه آدم مهربونی هستی و سعی میکنی خوب باشی با همه خیلی احساسی ه ...

عزیزم برا منم بگو لطفا

با عشقم ازدواج میکنم؟

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
رنگ لباس دیگه سخته خبببو اینکه دوست داره ولی حسش خیلی خیلی قوی نیست که بخواد غید بعضی از چیزارو بزنه

حس رضا بهم چیه 

منو از قبل می‌شناسه که فالو کرده یا نه همینطوری فالو کرده دلیل خاصی نداره 

کلا حس جدی و  خاصی درموردم داره؟

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ لطفا جواب بده باردومه میپرسم مرسی سلام لطفا بهم بگو حست راجبم چیه ؟؟ ممنون میشم بگی ک ...

حس خوبی بهت دارم آدمی هستی که سخت تلاش می‌کنی واسه چیزایی که میخوای ولی زندگی نمیکنی و مدام مشغله فکری داری و باید سعی کنی آروم تر باشی تو زندگیت و بله قبول میشی

حس خوبی بهت دارم آدمی هستی که سخت تلاش می‌کنی واسه چیزایی که میخوای ولی زندگی نمیکنی و مدام مشغله فک ...

راجب تحصیل و ازدواجم بگو

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
بخاطر خدا تروقران جواب منم بده بخدا برات آیت الکرسی میخونم من معلمی قبول شدم ولی متاسفانه تو مصاحبه ...

نه عزیزم حامله نیستی و زندگیتون اللن خوب نیست ولی با یکم همدردی درست میشه و نه بعد عید درست میشه

حس خوبی بهت دارم آدمی هستی که سخت تلاش می‌کنی واسه چیزایی که میخوای ولی زندگی نمیکنی و مدام مشغله فک ...

منم بگووو😍

بهم بگو به هدفم میرسم ؟

ازدواج موفقی خواهم داشت؟

حسش بهم چیه بهم پیشنهاد میده؟ اگه آره کی