2777
2789
عنوان

بیایید ی لحظه چرا مراقب امتحان این حرکت زد

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 28 پست
این پشتش کلی حرفه خودتو زدی به اون راه؟! نخ دادن دیگه واضح تر؟

ن من دیگ هرگز اونو میبینم و ن اون هرگز منو 

چون امتحان تو دانشگاه بود من دانشکده درس میخونم و هزاران مراقب هست 

حرف احساسی رد و بدل نشد ک

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی میدونسته تقلب میکنی ولی با توکاری نداشته؟!🤨

ارهههه

گفت دیدمت 😐بعد وسط امتحانم اومد بالا سرم گفت من خودم با تقلب پاس شدم تو میخای منو دست بندازی 

و گفت کو ببینم تو دستتو تقلبمو برداشت و دوباره دادش بهم 😂😂😂😂😂😂😂

ن من دیگ هرگز اونو میبینم و ن اون هرگز منو چون امتحان تو دانشگاه بود من دانشکده درس میخونم و هزاران ...

کسی بخواد آمارتو در بیاره تو یه دانشگاه که هیچ تو یه شهرم باز آمارتو در میاره 

بعدم قرار نیس همون اول حرف احساسی رد و بدل بشه فقط یه کاری میکنه ذهنت دگیر بشه مثل الان که شده

منظور داربوده در غیر اینصورت خب از بغلی گرفته از شما هم می‌گرفته دیگه چه فرقی داره.

از جلوییمم گرفت خب

کسی بخواد آمارتو در بیاره تو یه دانشگاه که هیچ تو یه شهرم باز آمارتو در میاره بعدم قرار نیس همون اول ...

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣من بیشتر خندم گرفته 

انقدم سست عنصر نیستم

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣من بیشتر خندم گرفته انقدم سست عنصر نیستم

عزیزم ربطی به سست عنصر بودن نداره ذات دختر همینه حالا شما هم فانتزی عاشقانه نساختی باهاش فقط از حرکتش تعجب کردی همین واسه ایشون قدم اول بوده شاید البته این نظر منه شایدم اینجور نیس

عزیزم ربطی به سست عنصر بودن نداره ذات دختر همینه حالا شما هم فانتزی عاشقانه نساختی باهاش فقط از حرکت ...

اها

به خدا خودمم قاطی کردم 😂منظور دار بوده، خیر خواهانه بوده ، چی بوده نمیدونم چی بگم والا

🤣 🤣 🤣 مودی بوده 

ارههههگفت دیدمت 😐بعد وسط امتحانم اومد بالا سرم گفت من خودم با تقلب پاس شدم تو میخای منو دست بندازی ...

احساس میکنم میخواد نخ بده نمی‌دونم شایدم حسم درست نمیگه

ولی در کل منصفانه نبود کارش