2777
2789
عنوان

به بن بست خوردم تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
اینم تلخه اما باز بهتری حداقل به موفقیت درسی رسیدی

۵ سال از من کوچیک تری انگار

یه چیزی بهت بگم؟

زندگی کن

ولی زندگیتو حروم مسیرای اشتباه نکن

من الان آرزوم بود برگردم به ۲۰ سالگیم

برگردم و همه چیز رو تغییر بدم

ولی الان خیلی دیره...

و می‌دانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️

۵ سال از من کوچیک تری انگاریه چیزی بهت بگم؟زندگی کنولی زندگیتو حروم مسیرای اشتباه نکنمن الان آرزوم ب ...

20 سالمه دانشگاه نرفتم تو کنکور موندم خیلی بدبختم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیما انقدر آدمهای خوب توی دنیا هستن. خیلی زیادن به خدا. به آدمهای خوبی که هستن، فکر کن. فکر کردن بهش ...

بعد از دیدن این تاپیک ها فهمیدم همه بدن 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

اینهمه تاپیک خوب هست و آدمهای خوب. اونا رو ندیدی؟

دعا کنید برام

نداریم خیلی کمن 

از نظر من ببخشید میگم اکثر دختر ها چشمشون فقط دنبال پول هست و طرف رو فقط به خاطر پول می‌خوان و به خاطر پول هر کاری می کنن پسر ها هم جالب نیستن 

از نظر من ببخشید میگم اکثر دختر ها چشمشون فقط دنبال پول هست و طرف رو فقط به خاطر پول می‌خوان و به خا ...

یعنی منظورم اینه پول پرستی تو دختر ها و چهره پرستی تو پسر ها باعث شده خیانت کنم اکثرن

از نظر من ببخشید میگم اکثر دختر ها چشمشون فقط دنبال پول هست و طرف رو فقط به خاطر پول می‌خوان و به خا ...

اکثر آدمها متوسطن. کمترشون خیلی خوب یا خیلی بدن.‌ 

آدمها نقص‌های خودشون رو دارن، اینکه بتونیم روابط رو با داشتن یا دیدن همین نقص‌ها حفظ کنیم، هنره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اکثر آدمها متوسطن. کمترشون خیلی خوب یا خیلی بدن.‌ آدمها نقص‌های خودشون رو دارن، اینکه بتونیم روابط ر ...

ممنون ازتون مثبت نگاه منم چه جوری ممکنه