2777
2789

✅*روش اول #ابطال_سحر:

1️⃣در صورتی که نماز اول وقت نمیخوانید باید حداقل در این چند روز نماز اول وقت را رعایت فرمایید و سپس هر روز هنگام غروب با وضو و طهارت کامل مقداری اسفند و پنج عدد کندور را در مشت راست خود گرفته و سوره های زیر را خوانده و به اسفند و کندور بدمید(فوت کنید)و سپس در تمام منزل و زیر لباس خود دود دهید:

🔺1 بار سوره فاتحه

🔺1بار ایت الکرسی

🔺3 بار سوره اخلاص

🔺4 بار سوره فلق

🔺4 بار سوره ناس

🔺7 بار ایه زیر:

🔹بسم الله الرحمن الرحیم سَیُبطِلُهُ اِنّ اللهَ لا یُصلِحُ عَمَلَ المُفسِدینَ اِنَّما صَنَعوا کَیْدُ ساحِرٍ وَلا یُفلِحُ السّاحِرُ حَیْثُ اَتَی بِحَقِّ اَهِیَا شَراهِیَا🔹

⚪️توجه:

🔮این کار را حداقل چهل روز و به توصیه حقیر تا آخر عمر ادامه دهید زیرا علاوه بر ابطال سحر احتمالی به اذن خداوند چشم زخم و نیروهای منفی را از منزل شما دور کرده و موجب ازدیاد رزق نیز خواهد شد.

*🏮*نکته بسیار مهم:

❇️اگر شخص با سحر خوراکی مسحور و بیمار شده باشد روش اندکی فرق میکند و باید علاوه بر عمل فوق ابتدا روی 8 تکه کاغذ سفید بیخط با گلاب و زعفران آیه زیر را نوشته و هفت کاغذ را هفت روز مداوم شسته و بخورد(هر روز یک کاغذ) و کاغذ هشتم را نیز به گردن بیاویزد.با این کار هر سحری باشد باطل خواهد شد.

➖آیه ای که باید نوشته شود:

🔹بسم الله الرحمن الرحیم سَیُبطِلُهُ اِنّ اللهَ لا یُصلِحُ عَمَلَ المُفسِدینَ اِنَّما صَنَعوا کَیْدُ ساحِرٍ وَلا یُفلِحُ السّاحِرُ حَیْثُ اَتَی بِحَقِّ اَهِیَا شَراهِیَا🔹

* 🔸روش دوم:

🔹سوره یاسین و سوره بقره را به مقداری سرکه خوانده و هفت بار هم همان آیه بالا را به آن خوانده و سپس در چهار رکن خانه و جلوی درب منزل خویش به صورت نیم دایره بریزد.

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زن برادرم منو برادر کوچیکتر از خودمو طلسم کرد رفتیم پیش ی سید دعا گرفتیم برادر کوچکم طلسمش خداروشکر باز شد و زندگیش  ب قولی رو قلتک افتاد ولی برا من جواب نداد

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

شنیدم اره

چنبار گوش بدم؟

خودم گوش بدم یا بزارم تو اتاق؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .