2777
2789
عنوان

عمم و زن عموم امروز بعد شام موهای همو کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 20 پست
اون خودش پیگیر بود و زنگ‌ زد و درخواست کرد همو ببینیم البته دیدار ما همیشه اون مدلی بود که فقط عین ا ...

فهمیدم چی شده ولی چند روز صبر کن حتی تا یه هفته بذار اون پیگیر بشه ولی اینبار جوابشو بده و بگو بیرون همدیگه رو ببینیم و نیازه که صحبت کنیم

فهمیدم چی شده ولی چند روز صبر کن حتی تا یه هفته بذار اون پیگیر بشه ولی اینبار جوابشو بده و بگو بیرون ...

باشه ممنون 

شما چند سالتونه ؟ 

یه چیزیم که هست من اون موقع که چند باری با هم بیرون رفتیم مادرم در جریان الان نمیدونم چه کنم چون نمیتونم به مادرمبگم تا ازش مطمئن نشدم 

ولی دوست ندارم این تصور برای اون ایجاد شه که همینطوری راحت میتونم همه جا برم 

و اینکه ممکنه اون بخواد مثل قبل خودش بیاد دنبالم 

من بگم من خودم میام چون اون موقع خانوادم در جریان بودن و الآن که اطلاع ندارن نمیتونم سوار ماشین شما بشم ؟ و اینکه کجا بریم اصلا ؟ یه جای فرهنگی طور خوبه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باشه ممنون شما چند سالتونه ؟ یه چیزیم که هست من اون موقع که چند باری با هم بیرون رفتیم مادرم در جریا ...

بنظرم کلا راجع به اینکه مادرت خبر داره یا نداره صحبت نکن خودتم برو سر قرار که اونجا باهم صحبت کنید با ماشین بیاد دنبالت اون حالت جدیتی که میخوای باشه از بین میره جو صمیمی میشه

بنظرم کلا راجع به اینکه مادرت خبر داره یا نداره صحبت نکن خودتم برو سر قرار که اونجا باهم صحبت کنید ب ...

آره درسته منم نظرم همینه که خودم برم 

کجا باشه بنظرت ؟ و اینکه من انتخاب کنم یا بزارم اون انتخاب کنه؟

آره درسته منم نظرم همینه که خودم برم کجا باشه بنظرت ؟ و اینکه من انتخاب کنم یا بزارم اون انتخاب کنه؟

فرقی نداره کجا باشه کافه رستوران..

تو بگو بیرون همدیگرو ببینیم اونم میگه کجا خوبه توام بگو فرقی نداره کجا باشه میخوام صحبت کنیم خودت یجایی رو انتخاب کن

فرقی نداره کجا باشه کافه رستوران..تو بگو بیرون همدیگرو ببینیم اونم میگه کجا خوبه توام بگو فرقی نداره ...

پس الان بنظرت منتظر باشم دوباره خودش پیگیر بشه ؟ 

چون اخرین تماسمون اون گفت من پیام میتونم بدم یا ... من گفتم نه اونم گفت پس منتظرم فکر کنی 

میگه اگه چیزی نگفتن منو بزاره به پای اینکه نمیخوام ببینمشچی