2777
2789
عنوان

تاحالا کارمای چه کاریتون رو دیدین❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 33 پست

یه دخترعمو کوچولو داشتم این خیلی خوش خوراکه ینی مهمونی میرفت انقد میخورد ک همونجا بالا میاورد. من گفتم وای چرا جلوشو نمیگیرن ک خونه مردم کثیف نشه. الان بچه خودم بلااستثنا تو خونه همون عموم بالا میاره😐😐😐

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
منم برای بدی هام بدجور تقاص پس دادمولی کسایی ک بهم بدی کردن و زندگیمو سیاه کردن روز به روز دارن خوشب ...

ببین من محض شوخی گفتم وگرنه مطمن باش همه تقاص بدی هاشون پس میدن ولی تو ظاهر نشون نمیدن

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من محض شوخی گفتم وگرنه مطمن باش همه تقاص بدی هاشون پس میدن ولی تو ظاهر نشون نمیدن

امیدوارم اینطور باشه..ولی فکر نمیکنم واقعا

دختره یه سالو نیم روزگارمو سیاه کرد به معنای واقعی کلمه

خودش پارسال به آرزوش رسید و کنکور قبول شد و رفت یه شهر بهتر..حسودی نمیکنم زحمت کشید حقش بود

ولی امیدوارم تقاص کاری ک بامن کرد رو پس بده..تا الان ک هر رپز وضعش بهتر و بهتر شده

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

یبار یکی داشت گریه میکرد خندیدم بهش مسخرش کردم بعد چند سال تو موقعیتش قرار گرفتم و حس میکنم تاوان بع ...

جالبیش اینه همون لحظه میفهمی این برای چه کاریت بدوده حتی اگر خیلی گذشته باشه

امیدوارم اینطور باشه..ولی فکر نمیکنم واقعادختره یه سالو نیم روزگارمو سیاه کرد به معنای واقعی کلمهخود ...

ادما تو ظاهر همیشه خودشونو شاد نشون میدن هیچکس ݝم و مشکلش به بقیه نشون نمیده اینو بدون و مطمن یاش این دنیا تقاص پس نده اون دنیا صددرصدی تقاص پس میده

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بابام میگه به یکی گفتم چه چاقه الان دختترم یعنی من داره چاغ میشه😂😂😫😫میگم بابا شما میشه چیزی نگیی ...

😂😂😂بگو ایندفه بگه وای اون دختره چ لاغره

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
جالبیش اینه همون لحظه میفهمی این برای چه کاریت بدوده حتی اگر خیلی گذشته باشه

اره واقعا باید حواسمون به کوچیک ترین کارامونم باشه 

من خودم در حق خودم بدی میکنم تاوانشو میبینم😂