2777
2789
عنوان

کاش میشد عروسی بجای فامیلا فقط دوستارو دعوت میکردیم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 27 پست

یه خانمی یود ، عروسیش روز سالتحویل بود ،سال تحویل هم‌اون سال ظهر بود

از قبل از ظهر عروسیش شروع شد ،ناهار داد ،سال تحویل هم فامیل دور هم بودن. میگفت خیلی به یادموندنی شد

از قبل اعلام‌کرده بود ک ساعت ۵ بزرگترا برن فقط جَوون ها بمونن 

خب اینجوری ک همه سن بالا بودن حال نمی‌ده ک

دوست و رفیق زیاد داشتن عروس داماد 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم این روال رو می پسندم واقعا

کار درست هم همینه اخه شب عروسیت قرار شب خوبی برای تو همسرت باشه نه خانوادت که حالت بخوای کسای که دوست نداری دعوت کنی

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪
هزینه عروسی میدن؟تو این وضعیت گرونی دیگه خیلیا عروسی خودمونی میگیرن و نوه خاله و پسر عمو بابا اینا ...

اره حاضرن بدن اما فامیلای کج و کولشون باشن

والا بنظرم با این وضع گرونی همون ۱۰۰ زیادم هست 

.

خانواده های ما میکشن ادمو حرفشم بزنی عروسی ای ک هفت پشت نباشن رو عروسی نمیدونن

حالا ما تو فامیل اکثرا صمیمی هسن و رفت و آمد دارن نمی‌دونم چرا این کار رو کردن؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

آره اما یکم بهترن باز

اصلا عروسی که چشم و هم چشمی هم داره و این مسائل ب چه دردی میخوره کلی خرج کنید و بدید به خورد اینو اون؟ با پولش برید سفری جایی عشق و حال

البته ببخشید اینطور گفتم ولی خب😅

اره حاضرن بدن اما فامیلای کج و کولشون باشنوالا بنظرم با این وضع گرونی همون ۱۰۰ زیادم هست

دعوت نکن بابا بگو نمیتونم دعوت کنم صحبت کن 

بگو عروسی خودمونی برگزار میکنیم

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪
من ترجیح ام اینه بچه هارو دعوت نکنی میان میرینن تو فیلم میرن فیلم منو ببینی مهده کودکه 😐🤦🏻‍♀️ماما ...

بنظرم به جز ادمای خیلی خیلی نزدیک

بقیه رو دو نفری دعوت کردن خیلی بهتره 

حالا مخالفن خفمون نکنن

.

بنظرم به جز ادمای خیلی خیلی نزدیکبقیه رو دو نفری دعوت کردن خیلی بهتره حالا مخالفن خفمون نکنن

دقیقا وقتی ام میگی بهشون برمیخوره ک اگ مارو بدون بچه دعوت کنن نمیریم بهمون بی احترامی کردن خب بهتر ک نمیای خوشحالمون می‌کنی واقعا ب ماهم بی احترامی میشه وقتی ۵۰ تومن خرج فیلمبردار کردیم بچه ات بیاد گند بزنه ب فیلم بره وقتی عرضه نداری بچه تو کنترل کنی همون بهتر ک نیای 

من هیچکدوم دوستامو دعوت نکردم دوستا از قماش فامیلن

دقیقا دوست از فامیل بدتره من واسه همین 

میترسم دعوت کنم 

چون دوست به اسم دوست ممکنه تو روت ناراحتت کنه 

ولی فامیل هر چی بگه پشت سرته اون قدر 

تاثیر نداره روت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍