2777
2789
عنوان

کاش مامان نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 35 پست
حالا برای چه چیزی بابات زد تو سرت؟؟؟فک نکنم این مادرواقعی خودت باشه باور کنفدات شم اشکال نداره یجا خ ...

مامانم باهاش بحث کرد دعوا راه انداختن،زورش به مامانم نرسید اومد منو زد

خیلی خستم بخدا خیلی فشار رومه کاش زودتر تمومشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا همه مادرا بچه هاشونو دوست ندارن بهم ثابت شده:)💔

باورت میشه من لباس میخرم ناراحت میشه؟

اوایل به خالم می گفتم باور نمیکرد

یشب از خرید برگشتیم با خالم،دید مامانم چیکارا کرد دیگه بهش ثابت شد

مامانم باهاش بحث کرد دعوا راه انداختن،زورش به مامانم نرسید اومد منو زدخیلی خستم بخدا خیلی فشار رومه ...

فدات شم میگذره 

میتونی بری پیش مادربزرگ یا پدربزرگ بمونی؟

هشتمین 

فدات شم میگذره میتونی بری پیش مادربزرگ یا پدربزرگ بمونی؟هشتمین

خدانکنه که:))))

امیدوارم...

فقط یه پدربزرگ دارم اونم سمت مادریه،الان برم زنش قراره اشپب کنه که چرا نوه تو راه دادی خونه

خدانکنه که:))))امیدوارم...فقط یه پدربزرگ دارم اونم سمت مادریه،الان برم زنش قراره اشپب کنه که چرا نوه ...

مادربزرگت راضی نیست بری خونشونننننننن؟؟ ؟

ببخشید هشتم میخونید یا نهم؟

مادربزرگ خودم نیست گلم🫠مادربزرگم فوت کرد،بابابزرگم ازدواج مجدد داشتدیپلم گرفتم🥲

اوه ازدواج دوم بله ابنجوری میشه

من جات بودم سعی می‌کردم کنکور قبول شم از یه چیزی برم یا جاس دور نبینمشون ببخشیدا ناراحت نشو عصبی ام

اوه ازدواج دوم بله ابنجوری میشهمن جات بودم سعی می‌کردم کنکور قبول شم از یه چیزی برم یا جاس دور نبینم ...

هوم

نه بابا چرا ناراحت شم...ممنون که همدردی میکنی🫂✨دانشگاه بابام نمیزاره برم منم بیخیالش شدم

دنبال کارم که برم سرکار بعدش یکم پول جمع کنم و برم

داداشم ازدواج کرده خونه خودشهفقط رو اعصابش میرن زدن که نمیتونن

بنده خدا داداشت و تو برات آرزوی موفقیت میکنم خوشگلم

اینو باور کن که تو میتونی تو یه آدم شجاع و قوی تنومندی تا الان دووم آوردی تو میتونی از کنکور دربیای و بری شهر دیگه یه عشق و حال جدید و زندگی جدید رو تجربه کنی تو لیاقت بهترین رو داری تو انسان نیستی بلکه فرشته از جنس انسانی بادت نره