2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 56890 بازدید | 721 پست
اره آدپ تا وقتی پیدا نکرده میگه چی میشد پیدا کنم ولی بعدش بیخیال آگهی بده ت دیوهر طلا گمشده اگ تا یک ...

بزرگوار بعد از یکسال هم اگه صاحبش پیدا نشد..باید طلارو بفروشه و از طرف صاحب طلا پول رو بده به یه فقیر

مردی با لباس👔 و کفشهای گرانقیمت👞 به دیواری خیره شده بود و میگریست😯 نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم، نوشته بود: این هم میگذرد😊 علت را پرسیدم گفت: این دست خط من است. چند سال پیش در این نقطه هیزم می فروختم، حال صاحب چندین کارخانه ام.پرسیدم پس چرا دوباره به اینجا برگشتی؟؟ گفت: آمدم تا باز بنویسم: این نیز بگذرد....گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی😍😍.سلامتی آقامون امام زمان صلوات📿📿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای عاشق این نظر شدم🥹دلم میخاست همینو انجام بدم که بقیه ریختن سرم

سعی کن صاحبشو پیدا کنی

صاحبش شاید محتاج باشه و راضی نباشه برا شخص دیگ طلاش خرج

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
وای عاشق این نظر شدم🥹دلم میخاست همینو انجام بدم که بقیه ریختن سرم

من انقد دلم برا اون بچه ها میسوزه همین کارو کن صاحبشم یه ثوابی میبره 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

سعی کن صاحبشو پیدا کنیصاحبش شاید محتاج باشه و راضی نباشه برا شخص دیگ طلاش خرج

نمیشه که پیدا کرد شاید اصن اهل اونجا نیس اومده بوده مثلا گردش 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

خیلی نام و نشون ازخودت ندی محتاط باش آدم بد هم زیااد دردسر درست نکن برای خودت 

خیلی ها واسه کمتر از این حاضرن هرکاری بکنن

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰