2777
2789
عنوان

ظالم ترین پدرو مادر باید باهاشون چیکارکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 64 پست
عزیزم پدر و مادر هم در جوانی نخوردن و نپوشیدن که در پیری لذت پولشون را ببرن .اگر پولی نمیدن وظیفه ای ...

وا یعنی چی خوب اگه اینجوری که شما میگید اینا نسل در نسلشون نباید از جونی لذت ببرن

تا اونجایی که میدونم پدر مادر باید تمام زندگیشونو وقف فرزند کنم چه تربیتی چه مالی

چرا آخه واقعا همینقد سمن اینقد داداشه آرومه دوستم میگه تا ۲۳ سالگی کتک می‌خورد سر کوچیکترین چیزا

خدایا🤦🏻‍♀️نه به اونایی که بخاطر شرایط فول مالی یکشره تو عشقو حالن نه به این بدشانس جدا شه بره راحتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایا🤦🏻‍♀️نه به اونایی که بخاطر شرایط فول مالی یکشره تو عشقو حالن نه به این بدشانس جدا شه بره راحت ...

اره بخدا سر وضع مادره رو باید ببینی بچه روهم باید ببینی تازه ازاینا بیشتره مشکلاتشون آره ولی نمیتونن آنه جداشن داداشه نمیتونه بره سرکار

عزیزم پدر و مادر هم در جوانی نخوردن و نپوشیدن که در پیری لذت پولشون را ببرن .اگر پولی نمیدن وظیفه ای ...

کارخونه برای پدرست یعنی مال مادره هم نیست

شما چرا فکر می‌کنی خرج بچه با پدر و مادر نیست اما شوهر تا آخر عمرت باید خرجت رو بده ؟؟؟؟؟ شوهر وظیفه بیشتری داره؟؟؟؟ فقط زن مهمه که تو رفاه باشه؟؟؟ وقتی داره و به زنش میده ولی به بچه هاش، بچه هاش بخوان قطع رابطه کنن غلط میکنه ناراحت بشه! مطمئن باش همون زن هم اگه پول نمی‌گرفت ول میکرد می‌رفت می‌گفت شوهرم داره ولی نمیده! اون وقت همتون بهش حق میدادین و میگفتین اخی حق داره انتظار داره از شوهرش! بچه از پدرش کمتر انتظار داشته باشه ولی از بچت انتظار وفاداری بیشتری داشته باشی! خودخواهی هم حدی داره! 

ببخشید تند رفتم ولی این حرفا باید گفته میشد

این بچه ها هم که نرفتن پدرشون رو بکشن! اگه اونا وظیفه ای ندارن بچه ها وظیفه ندارن ارتباط برقرار کنن 

احتمال زیاد بچه خودشون نیستن از کوچیکی آوردنشون، هرچی هم باشه مهر پدر مادری بالاخره باید یکم باشه، ح ...

نه اونکه مطمئنن بچه خودشونن آره بخدا خیلی دل سنگن 

اره بخدا سر وضع مادره رو باید ببینی بچه روهم باید ببینی تازه ازاینا بیشتره مشکلاتشون آره ولی نمیتونن ...

هموغم خودم کم بود اینم اضافه شد😐😅بنده خدا فقط امیدوارم خودشو از دست اونا نکشه یا بلایی سر خودش نیاره

هموغم خودم کم بود اینم اضافه شد😐😅بنده خدا فقط امیدوارم خودشو از دست اونا نکشه یا بلایی سر خودش نیا ...

عزیزم چه غمی امیدوارم مشکلت حل بشه نه این دوتا دیگه پوست کلفت شدن 

عوضی هستن همچین پدر و مادری!!!

وقتی پول داره میتونه بچش رو حمایت کنه ولی نمیده یعنی پدر و مادر خوبی نیستن! هر چند داره میگه کارخونه از پدرست

اگه نسبت به بچه هاش وظیفه ای نداره نسبت به زنش هم نداره کانون حمایت از زنان نریزین روم😂

ولی وقتی نسبت به زنش احساس وظیفه می‌کنه ولی به بچه هاش حق میده بخواد ترک بشه توسطشون! همون زنش هم پولی نمی‌گرفت میزاشت می‌رفت همتون هم بهش حق میدادین که خب چرا شوهرش داره و نمیده!!!! شوهر فقط نسبت به زنش وظیفه داره که تا پیری هم خرج خانوم رو بده اما وقتی میتونه و داره که از بچه هاش هم حمایت کنه ولی نمیکنه بچه ها ترکش کنن عیبه! وفاداریش نسبت به همسرش بیشتره ولی وفاداری بیشتری از بچه هاش میخواد! خودخواهی هم حدی داره! 

تازه داره میگه کلا پدر و مادر با هم خوبن ولی با بچه ها نه! پدر و مادری که احترام نزاره محبت نکنه حمایت نکنه چرا انتظار عشق داره؟؟؟؟ زن و شوهر بمونن برای هم اینطور که معلومه بچه هاشونم دوست ندارن پس حرفی نمی‌مونه! باشه وظیفه نداره پول بده عشق بده احترام بزاره بچه هم وظیفه نداره احترام بزاره و رابطه داشته باشه!