2777
2789
عنوان

ابروم رفت پدرم جلو نامزدم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 35 پست

هعی عزیزم . درکت میکنم درسته تاحالا اینجور اتفاقی واسم نیوفتاده ولی اگه نامزدت این کارو کرد باهات دیگه دست خودته چیکار کنی . ولش کن بره حتی رابطت روبا بابات دیگه مثل قبل نکن چون کارشو بد تر میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکار کنه بیچاره،بیاد دست روی مرد گنده بلند کنه وقتی طرف به دختر خودش رحم نمیکنه،تعجب کرده بدبخت

حد اقل جدا میکرد

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

نمک چی بود می اوردی ارزششرو داشت صد تومن بدی اصلا 

بعد شما خانواده خودتو نمیشناسی مگه 

بابای این شکلی داری چرا نامزدتو میاری بشینه خونتون باید رفت و امد و کم کنی تا کمتر سر در بیاره 

بعد چطور مادرت و نامزدنت نیومدن جلو جدا کنن 

چیکار کنه بیچاره،بیاد دست روی مرد گنده بلند کنه وقتی طرف به دختر خودش رحم نمیکنه،تعجب کرده بدبخت

حداقل از جاش بلند بشه ناراحت بشه بزنه بیرون با دلخوری

اینم نمی‌تونست 

بزرگی به سن نیست که هر کی شعور و فهم نداشته باشه تو هر سنی که میخواد باشه باید جلوس وایساد

پدرت دقیقا شبیه پدر منه.با این تفاوت که جلو نامزدم کتکم نزد و بعدش کتکم زد واسه چی؟واسه جمع نکردن پتو از رو تختم🥲خداروشکر شوهرم خیلی خوبه تا حالا نزده

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم