2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐فامیل ما ریده بود تو اعصاب مون هر روز خدااااا یه دستوری

اولین قبض برق مون

اولین قبض آب مون

اولین سفر مشترک مون

اولین پیاده روی مشترک مون

اولین برنج خورشت مشترک مون

تو دلم‌گفتم از اولین ریدن تون هم عکس بزار خیال خودتو همه راحت کن

😐فامیل ما ریده بود تو اعصاب مون هر روز خدااااا یه دستوریاولین قبض برق موناولین قبض آب موناولین سفر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

😐فامیل ما ریده بود تو اعصاب مون هر روز خدااااا یه دستوریاولین قبض برق موناولین قبض آب موناولین سفر ...

مردممم

یعنی خدارشکر یه عفت حیایی کم رنگی هنوز تو جامعه هست

والا فیلم وعکس از رابطشون هم میذاشتن 🤣🤣

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

🤣🤣🤣

اره هی استوری اولین ماهگرد نامزدی 

دومین ماهگرد نامزدی 

اولین ماهگرد عقد 

اولین ماهگرد ازدواج 

سرویس شدیم 😂

من مخالف این کارا نبستم اما اینکه هی تو چشم مردم فرو کنی جالب نیس 

مردمممیعنی خدارشکر یه عفت حیایی کم رنگی هنوز تو جامعه هستوالا فیلم وعکس از رابطشون هم میذاشتن 🤣🤣

نه هنو حرمت ها شکسته نشدن😂😂😂 تازه کلی هم ایموجی چشم زخم میزاشت اطرافش 

گفتم تو دلم خدایا آخ کنتور آب کجاش چشم خوردن داره

🤣🤣🤣اره هی استوری اولین ماهگرد نامزدی دومین ماهگرد نامزدی اولین ماهگرد عقد اولین ماهگرد ازدواج سرو ...

دقیقاااااااا

😂😂شوهرم اوایل که دوست بودیم یه بار برگشت بهم گفت اگه نامزد کردیم یه بار عکس تکی از من با یه عکس دو نفره از خودمو خودت میزاری پروفایل تمام برنامه های که داری

گفتم من نمیزارم از دایی هام میترسم 😂😂😂😂