2777
2789
عنوان

تو خونه سوتین می بندین ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 60 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پشت کمرم هر وقت که میبندم افتضاح میخاره😭در میارم راحتمگرفتاری شدیما

منم دقیقا هم کمرم هم شونم دقیقا عین جای کشش جوش‌میزنه 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

من ۵ سال فقط وقتی میرفتم حموم درمیاوردم، تو حمومم که بودم نوک سینه‌هام درد شدیدی داشت

وقتی تصمیم گرفتم تا چند وقت سوتین نزنم تا یک ماه درد نوکش بود

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
منم دقیقا هم کمرم هم شونم دقیقا عین جای کشش جوش‌میزنه

منمممم

لعنت بهش

راه حلی پیدا کردی بمن بگو

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
هر‌سوتینی میبندم همینطوره

چسب سینه بزن

البته من امتحان نکردم.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چند وقت یکبار لباس رو عوض میکنی ؟ هر ۲ روز لباستو عوض کن دوش بگیر به خاطر تعریق و چربی پوسته در طول ...

هر روز دوش‌میگیرم و هر موقعم دوش بگیرم لباس زیرمم عوض میکنم

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»