2777
2789
عنوان

شام ایرانی بیاین غیبت 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 58 پست
نه یه بار خونه ی خود السا بود یه بار هم خونه صحرا بود فکر کنم یا متین ، مطمئن نیستم .

ولی از یه کار واله واقعا بدم میومد جلوشون قوربون صدقه میرفت پشتشون امتیاز کم میداد 

آره مردم والا لیاقتشون همون واله ی دورو که با سیاست تیکه مینداختآدمای بی شیله و پیله و ساده مثله الس ...

السا ساده بود ؟؟؟ 

از همون اول یه جوری مغرور رفتار میکرد همش توهم توطئه داشت فکر میکرد راجبش بد میگن گوش نمی‌داد شاید اصلا داشت طرف ازت تعریف میکرد ، تو یه قسمتم متین داشت تعریف میکرد ازش برگشت گفت بی‌تربیت 

به هر حال نظرات متفاوته شاید از نظر بقیه آدم معصومی به نظر می‌رسد ولی من اصلا خوشم از رفتارش نیومد .

🌝💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

السا خیلی حساس و زودرنجهتو قسمت پذیرایی خودش وآله مثلا ازش تعریف کرد چقدر بهش بر خورد

چقدر سر این موضوع اون حرف واله به السا دیدگاه ها متفاوته 

منم اصلا اونجا حواسم به حرفاشون نبود ببینم کدوم درسته

متین اصلا پذیراییش خوب نبود، طاهرا غذاهاشم خوشمزه نبوده. 

صحرا عالی بود، هم پذیرایی، هم خوش برخوردی و میزبانیش. 

واله غذاهاش عالی بود، میزبانیشم معمولی

ولی السا خیلی بی ادب و گستاخه، خوشم نیومد. غذاهاش خوب بود اما اصلا آداب میزبانی و طرز صحبت کردن و برخورد با مهمون و بلد نبود

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

متین اصلا پذیراییش خوب نبود، طاهرا غذاهاشم خوشمزه نبوده. صحرا عالی بود، هم پذیرایی، هم خوش برخوردی و ...

السا همه چی رو باهم آورد ریخت رو میز 

و اینکه پلوش واقعا کم بود 

السا همه چی رو باهم آورد ریخت رو میز و اینکه پلوش واقعا کم بود

چیدمان بلد نبود، اولشم دیدی که نوشیدنی و با دست آورد داد دست مهمونا، تو سینی نذاشت. میگم که کلا هیچی بلد نبود. ولی غذاها و دسر و پیش غذا و ایناش خوب بود. داورا و مهمونا هم پسندیدن

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

چیدمان بلد نبود، اولشم دیدی که نوشیدنی و با دست آورد داد دست مهمونا، تو سینی نذاشت. میگم که کلا هیچی ...

اره بدون سینی آورد 

متین هم که گفت پاشید خودتون بیارید همه چی تو یخجال هست یه ظرف کوچیک هم خورش گذاشت برا 4 نفر هی دست به دست میکردم

اره بدون سینی آورد متین هم که گفت پاشید خودتون بیارید همه چی تو یخجال هست یه ظرف کوچیک هم خورش گذاشت ...

دقیقا

آره مردم والا لیاقتشون همون واله ی دورو که با سیاست تیکه مینداختآدمای بی شیله و پیله و ساده مثله الس ...

السا اصلا ساده نیست. یه دختر گستاخ و حاضر جوابه که گاهی تشخیص نمیده چه حرفی و کجا باید بزنه...بدیهیات رفتار با مهمون و بلد نیست. بچه پنج ساله هم می دونه وقتی کسی و دعوت میکنی خونت، باید احترامش و نگه داری. نه اینکه حالش و بگیری، بدبخت تا آخر مهمونی سکوت کنه. حالا اگه مهمون حرف خیلی زشتی به آدم بزنه، قضیه فرق میکنه. اون بیچاره داشت ازش تعریف میکرد. من خودم از واله هم حس خوبی نمیگرفتم ولی واقعا رفتار السا زشت و زننده بود

متین اصلا پذیراییش خوب نبود، طاهرا غذاهاشم خوشمزه نبوده. صحرا عالی بود، هم پذیرایی، هم خوش برخوردی و ...

امضات خیلی قشنگه حرف به حرفش آرامش داره❤️

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار