خیلی خستم از همه چی چهارسال کنکور دادم کلی عذاب کشیدم خودمو از همه چی محروم کردم الان بخاطر انتخاب رشتم پشیمونم باز رشتمو دوست ندارم از شهرش متنفرم از همکلاسیام همه چی خیلی بده تو ایام امتحانا اصلا توان درس خوندن ندارم بفکر تغییر رشتم ولی شاید نشه و اینکه خیلی شک دارم دلم میخواد انصراف بدم و برای همیشه بیخیال همه چی شم خیلی تحت فشارم کاش بمیرم با این کتابا پیر شدم عمرمم رفت 😭😭😭😭😭😭😭
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین عزیزم تو تلاشتو کردی و واقعا رشته خوبی هست ولی ولی ولی به خدا درس چیزی نیست که روح و روانتو بهم بزنی انقدر خودتو اذیت نکن اینو نمیگم که الان ول کنی نه اتفاقا میگم اگه ادامه بدی و تلاشتو بکنی عالیه ولی به خاطر درس خودتو داغون نکن
فکرشو بکن من چهارسال کنکور دادم روانی برام نمونده فقط ارزوی مرگ میکنم
چجوری ۴ سال پشت کنکور نشستی من واقعا درکت میکنم شاید خیلی ها درک نکنن و بگن قدر نشناسی ولی نمیدونن چه دردیه از رشتت متنفر باشی و همش به حس عذاب وجدانی رو دوشت باشه که زندگیت و وقتت رو داری هدر میدی 🫠
یک هفته از اون فضا دور شدم باور کن ذهنم مثبت شده بود
اگه بتونی یک نرم مرخصی بگیری که عالیه تشد این مدت رو با آرامش بگذرون تابستون هر کاری که حالت رو خوب میکنه انجام بده اپن موقع از درس دوری ذهنت راحت میتونه تصمیم بگیره