2777
2789
عنوان

میشه بیاید کسی نیست بهم گوش کنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 90 پست
دور از جون حالا بیدار شدی تغییر بده یکم حوصله کن صبوری کن

به این راحتیا نیست یکسال باید تو این خراب شده بمونم درساشو بخونم بعدش خانوادم راضی نمیشن و اینکه شاید اصلا نتونم تغییر بدم 

اخه کار بینایی خیلی راحته درامدش بیشتر با بیمار سروکار نداری من اصلا از محیط بیمارستان بدم میاد

فیزیو تمیزتره درامدشم بیشتره رشته بالاتری هم هست

اگر اینا که شما میگفتی درست بود بینایی بهتر بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه چی برام بی معنی شده فقط دلم میخواد این عذابو فشارا تموم شن کاش هیچوقت درس نمیخوندم

یکم به خودت استراحت بده

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
فیزیو تمیزتره درامدشم بیشتره رشته بالاتری هم هستاگر اینا که شما میگفتی درست بود بینایی بهتر بود

نه درامد بینایی بیشتر الان قرارداد میبندن ماهی ۱۲۰ میلیون نه که فکر کنی شنیدم خودم پرسیدم تماس گرفتم برای ما دو شیفت ماهی ۶۰ تومن بعدشم چرا میگید فیریو تمیز تر از بینایی؟

به این راحتیا نیست یکسال باید تو این خراب شده بمونم درساشو بخونم بعدش خانوادم راضی نمیشن و اینکه شای ...

خودت تلاش کن صبوری کن بعد تغییر بده 

گوش نده به خانوادت وقتی نمیتونی درسش رو بخونی پس چ فایده شاغل هم نمیتونی بشی 

منم خانوادم گفتن علوم تربیتی نزاشتن برم علاقه ام حالام هی کار عوض میکنم بیخووود

نه هر چی پیگیری کردم نشد

چرا به فا*ل نیک نمیگیریش؟ 

دو سال گذشته

رشته ی عالی

سختیاش میگذره ها

از کجا میدونی اون رشته ای رو که می خوای قبول میشی؟ 

شاید شرایطش وفق مرادت پیش نره

همینو دریاب و خوش باش

اره عزیزم چند جا پرسیدم تازه و اینکه از ترم بالایی هامونم پرسیدم گفتن درسته

سرچ کردم اون در شرایطیه که مطب بزنی و اگر عینک سازی خودتو داشته باشی اره درآمد بالایی داره

[QUOTE=367341388]کاش انقدر راحت میگذشت هر یک روز صدسال میگذره برام[/QUO

سخته چیزی رو که علاقه نداشته باشی بهش ادامه بدی

الان شاید فشار روته 

خسته ی امتحاناتی

ولی فک کن به اولین روزی که این رشته رو انتخاب کردی

حتما یه علاقه ای انگیزه ای هدفی بوده که باعث شده قدم تو راه این رشته بزاری