2777
2789
عنوان

حتی اگه هیچ نظری ندارین هم یچی بگین دارم میلرزم از ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 28 پست

احتمالا یبوست داری 

دفع ناقص داری واسه همین فکر میکنی احساس کاذبه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا یبوست داری دفع ناقص داری واسه همین فکر میکنی احساس کاذبه

اتفاقا چن روزیع سی لاکس میخورم دفعم خوبه

اما انگار یچیزی فشار میارع رو مقعد و مثانه همزمان

سنگ کلیه به مقعد هم ربط دارع؟

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

به نظرم مریضی بدی نیست کلا قبل از پریود گوارش آدم به هم‌میریزه و نفخ و یبوست تشدید میشه

احتمالا یا کمی عفونت ادرار داری یا جای سر نشستی

یه ماهیتابه یا قابلمه را بذار روی بخاری یا شعله ی ملایم گاز وقتی داغ شد برعکسش کن و روش چندتا پارچه نخی بذار و بشین روش این دردا را تسکین میده

اتفاقا چن روزیع سی لاکس میخورم دفعم خوبهاما انگار یچیزی فشار میارع رو مقعد و مثانه همزمانسنگ کلیه به ...

نه سنگ کلیه بعید میدونم مرتبط باشه این احساست 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چقد طول کشید عزیزم؟چیکار کردی رفع شد؟

مشکل یبوست داشتم برای همین بود بعد خوب شد 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨