به فرض باشه عزیزم که نمیشه قضاوت کردولی فکر نکنم راه درستی باشهبه کل مردم ایران و دنیا نشون بدیالآن ...
مگه من قضاوت کردم یا گفتم کار درستی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اسی عزیز بنظرم اصلا کار پسندیده ای نیست که فقط یه تیکه خیلی کوتاه از فیلم رواومدی بیان کردی و گفتی شهرام شکوهی ویدیوی ... زنشو گذاشته اینستا
خب این توضیح نداشت؟
درستش این بود که میگفتی
شهرام شکوهی با خانمش دعواش شده زدن شیشه شکستن و پای شهرام اسیب دیده و خونی شده بعد از سر عصبانیت از این صحنه ها ویدیو گرفته تو ویدیو هم خودش و هم خانمش با لباس زیر بودن و به همسرش فحش داده و گفته این ج ... ه خانم . این وضع زندگی منه اگه فردا مشکلی برا من پیش اومد کار این خانم بوده ( و البته خواهر خانمش هم با لباس پوشیده تو ویدیو بود)
کلا خیلی از مشکلات و قضاوتها از اونجا نشات میگیره که ما یه ماجرایی رو از جویده شده تعریف میکنیم از کل داستان همه جاشو سانسور میکنیم و اون قسمت که از دید خودمون بولد بوده رو فقط میایم میگیم
چ فرقی کرد توضیح شما؟ در روز چندتا ادم و زنو شوهر باهم دعوا میکنن؟ فیلم لخت همو میزارن اینستا ؟ به ز ...
واقعا از نظرتون فرقی نکرد؟
خب حرفی ندارم
من کار این اقا رو تایید نکردم
ولی خب خیلیا به هزاران دلیل میتونن عکس لخت زنشونو بزارن اینستا مثلا از سر انتقام گیری بابت خیانت همسرشون یا از سر مستی و یانعقل بودن یا بخاطر مساعل جنسی و .....
اسی که فقط گفت فیلم لخت زنشو گذاشته اینستا و فحش داده من فکر کردم زنش بهش خیانت کرده و اون اومدهاینجوری ابروشو ببره مثلا