2777
2789
عنوان

من تازه فهمیدم که بانو حمیرا

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 129 پست
بانو حمیرا هم مثه سمنانه وجودش ثابت نشده هنوز😐😂😂😂

ما سمنانی ها همیشه ثابت شده و در نهایت وقار و بزرگی هستیم تو صحنه اما چشم بصیرت و سعادت میخواد هرکسی نداره مثل اینکه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حمیرا رو خوشگلیش حساس بود. وقتی کمی رو به پیری رفت، دیگه نیومد رو صحنه. گفت میخوام با همون صورت و ابهت به یاد مردم بیام. آخرین بار سال ۴۰۰ پیامی برای زن های ایران فرستاد و قبل و بعد اون تو رسانه نمیاد 

برو ب مصاحبه هاش نگا کنزندگی سختی داشتحتی باباشم نمیزاشت خانندع شع

خو بابای ما هم نمیزاره خاننده بشیم 😅زمدگی ما سخختره 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خو بابای ما هم نمیزاره خاننده بشیم 😅زمدگی ما سخختره

برا ما سخت نیس

برا ما آخرشه دیگه🤣🤣اسم نداره

خانندگی هم پیشکش

والا من خانندگی نمیخام.همینکه خودم تنها برم دم در کفایته💔💀

قطعا اقای یاحقی بینظیرتر بودن.

علت جداییشون رو میدونید؟

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃