من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تو میشناسی؟ آدرس بده خودم نون شب یک نفر از اونها رو میدم.آن فرش قراره آدمها رو تو یه نقطه زیر آسمون ...
آره عزیزم چرا نشناسم در خونه رو باز کن کلی جوون بیکار بچه بدبخت گرسنه دخور بدون جهیزیه و بیمار بی پول هست ....یعنی واقعا شما دور و برتون آدم نیازمند نیست
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
تو چون پولداری اینطوری میبینی. من در خونه رو باز میکنم و اگر لازم شد طوری میبینم که کمکی از دستم بر ...
چه ربطی به پولداری من داشت من کجا گفتم پولدارم پول داشتم دندونی که یکساله امونمو بریده درست میکردم .شماهم میخوای کل زندگیت رو خرج حرم و سوریه و لبنان کن .من فقط با این خواهرم که تاپیک زده حرف زدم کاری به شما نداشتم
دندون تو چه ربطی به من و هر چی میگم داره؟!بعد هم من هرجایی میرم چه ربطی به تو داره؟!امروز من رو اینج ...
اگه شعور و شخصیت داشتی تو سایتی که همه خانومن نبودی بعدم با خودت تکرار کن از لفظ شما استفاده کن مرتیکه بی ادب من چکارت داشتم خودتی ول کن نیستی مرتیکه مهاجر گند زدین به مملکتمون