2777
2789
عنوان

برای خونه تکونی تمام ظروف کابینت هارو میشورین

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 36 پست
وواقعا چجوری بچه کوچکم داری؟

اتفاقا اخرین خونه تکونیم وسط مهر بود با شکم گنده چون اول ابان زاییدم حالا باید ماه بعدم خوته تکونی کنم ایندفه واسه اولین بار با بچه😄

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
اتفاقا اخرین خونه تکونیم وسط مهر بود با شکم گنده چون اول ابان زاییدم حالا باید ماه بعدم خوته تکونی ک ...

خیلی با بچه سخته    منم موقعی ک هفت ماه بودم خونه تکونی کردم    بعد موقعی هم ک بچه م ب دنیا اومد۹ ماهه ش بود خونه تکونی کردم با بچه خیلی اذیت شدم بخاطر همین امسال میخام ب خودم آسون بگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی با بچه سخته منم موقعی ک هفت ماه بودم خونه تکونی کردم بعد موقعی هم ک بچه م ب دنیا اومد۹ ما ...

تا میتونی اسون بگیر گلم ماها یادگرفتیم کارکنیم والا مدال بهمون نمیدن که 😄 ولی تا جاییکه میتونی طولش بده ک بهت فشار نیاددحبورنیستی دو روزه ردیفش کنی بزار بشه ۱۰ روز بعد اگه میتونی ی نفرو بگیر ک کمکت کنه بدبختی من قبول ندارم کار هیچکسو ولی اگه تو قبول داری حتما بگیر خوبه برات گلم

😂😂😂😂فک کنم پس من خ بیخیاااالم و فک میکنم همه چیز اوکیهه

نه به نظرم تو خوبی اتفاقا

خودت رو از تک و تا ننداز ؛ به قران هیچ خبر نیس تو تین بساب بساب کردنا

خواهر من همیشه یه کهنه دستش بود و گرد گیری

چند وقت پیش گرفتگی عصب مچ دست گرفت و جراحی

الان همش منو نصیحت میکنه که اول سلامتیت

اینقدر این خونه هارو نشورین 

تا میتونی اسون بگیر گلم ماها یادگرفتیم کارکنیم والا مدال بهمون نمیدن که 😄 ولی تا جاییکه میتونی طولش ...

آخ چقدر منم مثل تو ام.

پارسال کارگر گرفتم؛ دوتا زن

اومد و هی میپرسید چیکار کنم ؛ راه نمیبرد به کارش هی باید میگفتم چیکار کنه؟؟؟

منم گفتم عزیزم آژانس میگیرم برو خونت .

اگه بخوام هی بهت بگم که بدتر خسته میشم

من یه تشت آب و وایتکس درست میکنم میشورم همه چی  رو 

ولی امسال فک نکنم بتونم منم بچه کوچیک دارم

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
آخ چقدر منم مثل تو ام. پارسال کارگر گرفتم؛ دوتا زناومد و هی میپرسید چیکار کنم ؛ راه نمیبرد به کارش ه ...

ای گل گفتیییییی بخدااا ای باید با طلا نوشت اینو دقیقا همه همینن بخدا اتفاقا مامانم بعده نود و سالی اونم با اصرار ماها گفتیم یکیو بگیر چون وسواس داره بعد شانسش گرفتیم مرد هم بود طرف اومد بقران دوتا شیشه پاک کرد اونم کثیییف بعد گفت میرم سیگار بخرم و میام رفت تاااا شب حساب کن از صبح رفت تا شب ینی ی گوخوردنی ب ادم میدن دیگه شد توبه بخدا باید پشتشون هی دستمال بکشی واسه همین نیاری سبکتری حداقل اعصاب ادم ارومتره😄