اتفاقا اخرین خونه تکونیم وسط مهر بود با شکم گنده چون اول ابان زاییدم حالا باید ماه بعدم خوته تکونی ک ...
خیلی با بچه سخته منم موقعی ک هفت ماه بودم خونه تکونی کردم بعد موقعی هم ک بچه م ب دنیا اومد۹ ماهه ش بود خونه تکونی کردم با بچه خیلی اذیت شدم بخاطر همین امسال میخام ب خودم آسون بگیرم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خیلی با بچه سخته منم موقعی ک هفت ماه بودم خونه تکونی کردم بعد موقعی هم ک بچه م ب دنیا اومد۹ ما ...
تا میتونی اسون بگیر گلم ماها یادگرفتیم کارکنیم والا مدال بهمون نمیدن که 😄 ولی تا جاییکه میتونی طولش بده ک بهت فشار نیاددحبورنیستی دو روزه ردیفش کنی بزار بشه ۱۰ روز بعد اگه میتونی ی نفرو بگیر ک کمکت کنه بدبختی من قبول ندارم کار هیچکسو ولی اگه تو قبول داری حتما بگیر خوبه برات گلم
آخ چقدر منم مثل تو ام. پارسال کارگر گرفتم؛ دوتا زناومد و هی میپرسید چیکار کنم ؛ راه نمیبرد به کارش ه ...
ای گل گفتیییییی بخدااا ای باید با طلا نوشت اینو دقیقا همه همینن بخدا اتفاقا مامانم بعده نود و سالی اونم با اصرار ماها گفتیم یکیو بگیر چون وسواس داره بعد شانسش گرفتیم مرد هم بود طرف اومد بقران دوتا شیشه پاک کرد اونم کثیییف بعد گفت میرم سیگار بخرم و میام رفت تاااا شب حساب کن از صبح رفت تا شب ینی ی گوخوردنی ب ادم میدن دیگه شد توبه بخدا باید پشتشون هی دستمال بکشی واسه همین نیاری سبکتری حداقل اعصاب ادم ارومتره😄